Οπως τα ειχαμε προβλέψει αυριο οι παρανυφούλες και ο γάμος

Στα 45′ που διάρκεσε η συνάντηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Γ.Παπανδρέου και του Α.Σαμαρά η οποία κατέληξε σε συμφωνία.Κατέληξαν να πάνε σε κυβέρνηση που θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, αφού πρώτα ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση. Θα είναι κυβέρνηση όπου θα συμμετάσχουν και όσα κόμματα θέλουν να συμμετέχουν.

Φυσικά παραιτείται ο Γ.Παπανδρέου, αλλά υπήρξε επιμονή από πλευράς του να μην αναφερθεί η λέξη «παραίτηση» και χρησιμοποιήθηκε στο κοινό ανακοινωθέν η φράση «Δεν θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης».Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ονόματα που συζητήθηκαν και αυτό που μπορούμε να πούμε για την ώρα είναι ποια ονόματα απορρίφθηκαν οριστικά: Πρώτον δεν παίζει πλέον και είναι οριστικό, το όνομα του πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λ.Παπαδήμου, για συγκεκριμένους λόγους που αναφέρθηκαν από τον έναν από τους δύο αρχηγούς. Δηλαδή Λ.Παπαδήμος, τέλος.  
Προτάθηκε το όνομα του Διαμαντούρου, αλλά επίσης απορρίφθηκε. Ο Α.Σαμαράς απέρριψε να υπάρχουν αντιπρόεδροι, ένας από κάθε κόμμα, φαίνεται να δέχεται να αναλάβουν τρία-τέσσερα βασικά υπουργεία οι δικοί του, χωρίς να είναι «ζεστός» και χωρίς να έχει «κλειδώσει» αυτό, αλλά σίγουρα επιμένει για εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου. Ο Γ.Παπανδρέου διαφωνεί, αλλά είναι κάτι υπό συζήτηση.Είναι το μοναδικο που δεν υπάρχει συμφωνία, μέχρι στιγμής.
Οπως τα ειχαμε προβλέψει αυριο οι παρανυφούλες και ο γάμος.Μόνο που ο χωρισμός θα ειναι γρήγορος και βίαιος.Ενας χωρισμός που θα γίνει απο το λαό που δεν ρωτήθηκε και που απαγόρευσαν να πάρει θέση αν θέλει βρυκόλακες να του πιουν το αιμα….
Tην Τρίτη θα γίνει η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης που θα συνεχίσει να  δέσει πισθάγκωνα τη χώρα με εμπράγματες εξασφαλίσεις πάνω στην κρατική περιουσία και τον πλούτο της χώρας, για το ποσό του νέου δανείου,θα επικυρωθεί με πάσα προδοτική επισημότητα, η παραίτησή μας από την εθνική μας κυριαρχία,αφού ορίζεται ως δίκαιο που διέπει τη νέα δανειακή σύμβαση όχι το ελληνικό αλλά το αγγλικό.Ετσι θα  ψηφίσουν ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ σαν καλά υπάκουα σκυλάκια την εκχώρηση ολόκληρης της Ελλάδας  στους Διεθνείς Τοκογλύφους στους Γερμανούς και τους άλλους Ευρωπαίους, μετά θα πάνε να…διαπραγματευθούν λέει τα νέα μέτρα του νέου μνημονίου. Νην ξεχάσετε οτι θα μας ανακοινώσουν οτι μισθοί θα φθάσουν τα 250 με 300 ευρω λόγω κρίσης.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑΤΑ.Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΜΑΖΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ  ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Σχολιαστε