Ολα ξεσκεπάζονται….και ο Κομανέτσι

Πολλοί δεν κατάλαβαν ΤΙ ακριβώς είπε ότι θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς. Μην ξεχνάτε ότι η αποδοχή της Δανειακής Σύμβασης της 27ης Οκτωβρίου 2011 με πλειοψηφία πάνω από 180 βουλευτών, υποχρεώνει ΚΑΙ κάθε μελλοντική κυβέρνηση να υποκύψει στους όρους της τρόικας 100%.

Από τη μπλόφα (ή ανοησία) του ΓΑΠ για “δημοψήφισμα” ο Σαμαράς εκβιάζεται και ξεσκεπάζεται…μετα τη δηλωση, σε μπλε μπλογκ, γινοταν χαμος.

Το φυσαγαν και δεν κρυωνε. Αντε να ξυπναμε ολες οι χρωματιστες φυλες σιγα σιγα. Οι πρασινοι εχουν μεινει στο 8%, συμφωνα με αληθινες δημοσκοπήσεις, οι μπλε ελπιζω απο χθες να το καταλαβαν το υπονοουμενο. Μας μενουν οι κοκκινοι, να καταλαβουν κι αυτοι, ποσο συμβιβασμενο ειναι το ΚΚ και τοτε δεν τους σωζει τιποτα.

Kαι όχι μόνο δεσμεύει τις μελλοντικές κυβερνήσεις για πολλά χρόνια (πάντα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε εναν Κίρσνερ αλλά…) αλλά ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ και τις έως τώρα υπογραφές που είναι κυριολεκτικά στον αέρα από νομικής άποψης!!!

Αυτό είναι το κόλπο που έχουν στήσει με τα ξένα αφεντικά τους… Είναι πολλά τα λεφτά της προδοσίας… ΞΥΠΝΑΤΕ και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ!

Σχολιαστε