Ολα ξεκινούν με την ψηφιση των μέτρων.Ο Γ Παγκόσμιος ειναι πολύ κοντά…

Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Μεχρι τον Σεπτέμβριο ολα δείχνουν πως τελειώνουν.Στη Συρία ολοι οι χρηματοδοτουμενοι αντάρτες απο ΗΠΑ συνεχίζουν το εργο τους για να δικαιολογήσουν την εξωτερική επέμβαση οι Δυτικοί.Η Συρία απείλησε οτι θα χρησιμοποιήσει τα χημικά της οπλα σε εξωτερικό εισβολέα.Η Τουρκία θα πάιξει το παιχνίδι της και θα κτυπήσει Ελληνικά νησιά.Πότε θα γίνει?
Αμέσως μετα απο την ανακοίνωση των νέων μέτρων (πετσόκομα συνταξεων και μισθών και της σκληρής φορολογίας αλλά και ΑΟΖ) και την εισαγωγή προς ψήφιση  στη Βουλή απο την τριμερή προδοτική κυβέρνηση δηλαδή απο τους υπαλλήλους τοποτηρητές της τροικας.Θα εχουμε αντιδράσεις απο τους πολίτες και θα χυθεί πολύ αιμα.Πάνω σ αυτες τις ταραχές η Τουρκία θα χτυπήσει για δυο λόγους.

Ο ενας ειναι για να εχει ΑΟΖ και πρόσβαση στο θησαυρό πετρελαίου και φυσικού αερίου.Θυμίζω οτι ψήφιση ΑΟΖ ειναι αιτία πολέμου για την Τουρκία.Ο 2ος λόγος ειναι οτι η  Δυση θα χρησιμοποιήσει την Τουρκία λέγοντας της οτι εχει την στηριξη τους στην πραγματικότητα ομως το χτυπημα γίνεται για να κόψει τον ανεφοδιασμό των Ρώσσων στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Συρία.Το κτυπημα της Τουρκίας σχεδιάζεται για την Λήμνο ωστε να ελέγχει τα Στενά και το πέρσμα των Ρώσσων.
Ομως αυτό θα ειναι και το τέλος της αφού οι Ρώσσοι θα την αποτελειώσουν.Η Τουρκία θα προσπαθήσει να χτυπήσει και σε αλλο σημείο οπως Καστελόριζο και Κύπρο.Παράλληλα θα ξεκινήσει και η εισβολή στη Συρία.Ο Γ Παγκόσμιος ειναι κοντά οσο ποτε αλλοτε..Ο ενας θα κτυπά τον αλλον.Το Ισραήλ το Ιράν κ.λπ. Οι πόρτες της κολάσεως ανοίγουν.

Σχολιαστε