Οι «σωτήρες’ μας στην τελευταία τους προσπάθεια…

Aυτές τις ωρες παίζουν τα μεγάλα συμφέροντα με τα κόμματα που μπορούν να προδώσουν το μηνυμα των εκλογών της 6ης Μαιου.Ειναι μια βιτρίνα στο Προεδρικό Μέγαρο με τοον Κολωτούμπα Σφουγγαράκη Αντωνάκη(αλλάζει θέσεις και προβιά μνημονιακή-αντιμνημονιακή) το Χαρατσοβαγγέλα και το Τσιριμώκο της Αριστερας.

Τραγικές ηγεσίες  που  βρίσκονται μέσα σε συμφέροντα εκατοντάδων δισεκατομμυρίων, ίσως και τρισεκατομμυρίων ευρώ για νά κάτσει η μπίλια σε μνημονιακή κυβέρνηση.Δεν ενδιαφέρονται για το λαό αλλα για τις Τράπεζες και τα 10 ατομα που ετοιμάζουν την Παγκόσμια διακυβέρνηση με εκτελεστες στην Ελλάδα Βενιζέλο-Παπανδρεου-Σαμαρα και λοιπά τσιρακια.
Θα προσπαθησουν με μίζες εκ.ευρώ να φτιαξουν «κυβερνηση» για να ανακοινωσουν τα σκληρότερα μετρα ωστε να αρχισει η αιματηρή επανάσταση με ντομινο αποσταθεροποίησης για ολη την Ευρώπη. 

Η Τουρκία ειναι ετοιμη για αποβαση σε Ελληνικά νησια ,σχέδιο παραδοσης, με πρόσχημα στρατιωτικής εμπλοκής.ευτυχώς ο Συριζα δεν επαιξε το παιχνίδι τους αλλα να ειστε σίγουροι οτι αν δεν πείσουν ΔΗΜΑΡ εχουν plane B με αποσταθεροποίηση της Ελλάδος για να πέσει η Ελλάδα απο την Ευρωζώνη και στη συνέχεια ολο το ευρωμάγαζο.

Σχολιαστε