Οι Γερμαναράδες και τα αρνοσαπάκια με αφθώδη πυρετό στα Lidl

3.500 αμνοερίφια στην ελκυστική τιμή των 3.99 ευρώ που προσφέρει το LIDL θα καταλήξουν στο πασχαλινό τραπέζι των Ελλήνων. Θα απαντήσουν οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του αν θα μας ταΐσουν τα ζώα που έχουν πληγεί από αφθώδη πυρετό και από την ευλογιά στην Κομοτηνή και βρίσκονται σε παράνομο σφαγείο στη Λαύκα Στυμφαλίας στην Κορινθία;

Τίθονται  σοβαρά ερωτήματα  στους Γερμανούς του LIDL το οποίο παρανομεί αφού πουλάει νωπό και κατεψυγμένο κρέας χωρίς να διαθέτει καν άδεια κρεοπωλείου. Ο Αλί από την Κομοτηνή που μετέφερε τα άρρωστα ζώα από την Κομοτηνή μήπως έχει σχέσεις με κομματικό στέλεχος της Κορινθίας; 


Σύμφωνα με καταγγελίες στο διαδύκτιο τα 3.500 αμνοερίφια βρίσκονται σε σφαγείο στην Λαύκα Στυμφαλίας , το οποίο όπως καταγγέλλεται στο πρόσφατο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγειονομικής φύσης. Κατά τις ίδιες καταγγελίες που τις επόμενες ώρες θα γίνουν πιο ξεκάθαρες, μεσάζοντες και διεκπεραιωτές στην σφαγή και πώληση των πασχαλινών φθηνών αρνιών φέρονται κομματικά στελέχη της ΝΔ αλλά και κομματικό στέλεχος της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας. 


Μετά την διάχυση ανάλογων πληροφοριών στην κοινή γνώμη και καταγγελιών που έχουν δημοσιευτεί στο ιντερνετ θα πρέπει να υπάρξει ευθύτατη εισαγγελική παρέμβαση η οχι?

Σχετικό θέμα με ερώτηση βουλευτή για την υπόθεση αυτή
http://amazonioscorfu.blogspot.gr/2014/04/lidl.html


1 comment

 1. Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την τιμή και τις ποσότητες της πασχαλινής προσφοράς αμνοεριφίων που διαθέτει η Lidl Hellas στα καταστήματά της θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα κάτωθι:

  Την παρούσα εβδομάδα η Lidl Hellas διαθέτει στα καταστήματά της σε προσφορά διαφόρους κωδικούς συσκευασμένου νωπού αρνιού. Συνολικά η Lidl Hellas έχει προγραμματίσει να διαθέσει περίπου 190.000 κιλά νωπό αρνί στην ελληνική αγορά. Η ποσότητα αυτή είναι περίπου 14 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις ποσότητες που είχε διαθέσει πέρυσι στην ελληνική αγορά την αντίστοιχη περίοδο.

  Ο προγραμματισμός έχει γίνει με τέτοιον τρόπο, ώστε τα καταστήματα να μπορούν να προβαίνουν από 13/4 μέχρι 19/4 σε πολλαπλές παραγγελίες / προμήθειες.

  Τα συγκεκριμένα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένο Έλληνα προμηθευτή. Οι διαδικασίες που ακολουθούνται κατά την παραγωγική διαδικασία υπάγονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Τα αποτελέσματα αυτών επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα του εμπορεύματος.

  Η αποδοχή στα συγκεκριμένα προϊόντα στις αρχές της εβδομάδας ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας.

  Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας.

  Σας ζητούμε συγνώμη για όποια αναστάτωση προκλήθηκε κατά την προσφορά των συγκεκριμένων προϊόντων.

  Απάντηση

Σχολιαστε