Ξύπνα ρε Καραμήτρο……………

Εσύ ρε Καραμήτρο που περιμένεις να σε σώσουν οι κατ’ επάγγελμα ανεπάγγελτοι. Αυτοί που μπήκαν στην πολιτική ελέω ονόματος και με αποκλειστικό στόχο να πλουτίσουν οι ίδιοι, η οικογένειά τους και οι φίλοι τους. Και όχι να βελτιώσουν τη ζωή σου Καραμήτρο. Εσύ Καραμήτρο ανάβεις ακόμα κεριά στον Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτόν που έθεσε τις βάσεις για να φτάσουμε εδώ, τον έκανες Θεό. Αυτόν που η διάσημη για το «ευρύστερνον» τελευταία γυναίκα του, του υπαγόρευε την πολιτική που θα ακολουθούσε παρέα με χαρτορίχτρες και καλόγριες.

 

Εσύ ρε Καραμήτρο, που δεν είχες πρόβλημα να εμπιστευτείς τον Καραμανλή. Που το μόνο που ήθελε να κάνει, ήταν να αποκαταστήσει τα «γαλάζια» παιδιά, διορίζοντας 300.000 στο Δημόσιο. Ούτε τον αγγλόφωνο γυιό του Ανδρέα είχες πρόβλημα να εμπιστευτείς. Αυτόν που σε θεωρούσε τεμπέλη και διεφθαρμένο. Ενώ εσύ ήσουν απλώς βλάκας. Έκανες «Θεό» αυτόν που φρόντισε επιμελώς να μας φέρει την Τρόικα και έτσι να προδιαγράψει την εξέλιξη. Την εξαθλίωσή σου Καραμήτρο αλλά και τη δική μου. 
Ώστε ο Σα(χλα)μαράς να μπορέσει τώρα να ξεπουλήσει τη Δημόσια περιουσία. Αυτός που πίστευες ότι θα σε σώσει, αυτός που από ακραιφνής αντιμνημονιακός, έγινε στη συνέχεια φουλ μνημονιακός.

Ρε Καραμήτρο, είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αυτοί που έχουν δισ. σε φανερές τραπεζικές καταθέσεις, άσε τα κρυμμένα εκεί που δεν τα «βλέπει ο ήλιος» σαν το εκατομμύριο της Ντόρας, είναι δυνατόν να έχουν τα ίδια συμφέροντα με σένα; Έχεις ρε καμιά σχέση με τον Βενιζέλο, τον Σα(χλα)μαρά, τη Ντόρα ή τον Κουβέλη; Γιατί ρε «κολλάς» σε παράσιτα; Δεν ξέρεις ότι είναι βλαβερά; Αυτοί Καραμήτρο δεν έχουν πρόβλημα να κόψουν τα επιδόματα των ανέργων και των ΑμΕΑ…

Σχολιαστε