Ντόμινο από την Τρίτη ?

Αυτό που όλοι οι οικονομολόγοι και οι πολιτικοί ΞΕΡΟΥΝ αλλά κανείς δεν μιλάει είναι αυτό.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ »ΔΙΑΣ» ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Μπορούν δηλαδή οι καταθέτες να διεκδικούν και να παίρνουν τα χρήματά τους ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, χάνοντας μόνο 1.5% όσο είναι δηλαδή η προμήθεια της τράπεζας , όπως μπορεί και γίνεται τώρα σε όλα τα ΑΤΜ.

Αλλο να χάσεις 1.5% , και άλλο να τα χάσεις την Τρίτη όλα.

ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ »ΦΟΥΣΚΑ», ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.


Μετά τις Κυπριακές τράπεζες θα ακολουθήσουν οι ετοιμόρροπες Ελληνικές, ως ο πιο αδύναμος »κρίκος» μιας χρεοκωπημένης χώρας »σισσιτίων». Ακολουθούν οι Ιταλικές , μετά οι Ισπανικές και Πορτογαλλικές, έπονται οι Γαλλικές και ακολουθεί η σειρά του »ισχυρού» Βορρά και της Γερμανίας.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ και αυτό το ξέρουν όλοι οι οικονομολόγοι και οι πολιτικοί »Στουρνάρες», αλλά δεν λένε την αλήθεια γιατί η εντολή είναι, να μην δημιουργηθεί »πανικός».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ »ΦΟΥΣΚΑΣ» ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Αυτό όμως χάθηκε με την μοιραία και ολέθρια απόφαση του Εurogroup, να προσπαθήσει να χαθεί η εμπιστοσύνη, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.


Και αυτό χάθηκε, με το ΟΧΙ των βουλευτών της Κύπρου.

 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο »ΙΣΧΥΡΟΣ» ΒΟΡΡΑΣ.

ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.


Σχολιαστε