Νέα περιστατικά:Σε πολιορκία επιθέσεων η Γαλλία !

Εκτός από την χθεσινή αιματηρή επίθεση στη Charlie Hebdo και το σημερινό περιστατικό στη Νότια Γαλλία, όπου βρήκε το θάνατο μια δημοτική αστυνομικός από όπλο αγνώστου που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, έγινε γνωστό ότι υπήρξε έκρηξη σε εστιατόριο κεμπάπ που βρίσκεται κοντά σε τέμενος στην πόλη Βιλφράνς-σιρ-Σαόν κοντά στη Λιόν.«Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», δήλωσε πηγή της Περιφέρειας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.Αργότερα υπήρξε και η πληροφορία πως στην αυλή τεμένους στην πόλη Μανς βρέθηκαν εκπαιδευτικές χειροβομβίδες.

Επίσης ειχαμε πυροβολισμούς σε  πρατήριο καυσίμων όπου εθεάθησαν νωρίτερα οι δράστες της επίθεσης στη Charlie Hebdo.Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου τους αναγνώρισε και είναι βαριά οπλισμένοι με καλάσνικόφ μέσα σε ένα άσπρο Clio,αμέσως ειδοποίησε την αστυνομια και έσπευσε μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Ξεκίνησε η ανταλλαγή πυροβολισμών με τα πρώτα περιπολικά που έφτασαν εκεί. Δεν υπάρχουν ακόμα αναφορές για θύματα. Πιθανότατα να έχουν διαφύγει καθώς δόθηκε εντολή στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής να εξοπλιστούν με βαρύ οπλισμό. Ελικόπτερα του GIGN πετάνε πάνω από την περιοχή.

Σχολιαστε