ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΡΟΠΗ Το βαμπίρ της ΝΔ κατάφερε!!!!! να πίνει ένα μπουκάλι λιγότερο αίμα ο Σαχλαμάρας και ο ΒΕΝΙ

 Η υποψήφια Μερόπη Υδραίου σε γραπτή της δήλωση δηλώνει χαρούμενη γιατί κατάφερε να διορθώσει το διπλό χαράτσι.Με ύφος Αντουανέτας δηλώνει ότι είναι ΝΔ το κόμμα που μας κατέστρεψε υπογράφοντας μνημόνια υποδουλώνοντας την Ελλάδα και ξεπουλώντας τη  Περιουσία μας. Αντί να κόψει τον ομφάλιο λώρο από το προδοτικό κόμμα δηλώνει ότι κατόπιν ενεργειών της έπεισε τον Θεοχαρη και την Διευθύντρια εσόδων  να μειώσουν το διπλό χαράτσι και να διορθώσουν το «λάθος» του Τρεπεκλή (Β συνεργάτη των Γερμανοτσολιάδων) που δεν  έβρισκε επί ένα χρόνο που να στείλει τις τιμές του ΤΑΠ.


Μάλιστα έχει το θράσος να αποκαλεί ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ τον Θεοχαρη και λοιπούς στο Υπ,Οικονομικών όλους αυτούς που εκτελούν ΕΝΤΟΛΕΣ των επικυρίαρχων που με την φορο-τρομοκρατία αφαίμαξαν και συνεχίζουν να πίνουν το αίμα των πολιτών και να τους στέλνουν στις αυτοκτονίες και να διαλύουν επιχειρήσεις και οικογένειες. ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΡΟΠΗ Το βαμπίρ της ΝΔ  κατάφερε να πίνει ένα μπουκάλι λιγότερο αίμα  ο Σαχλαμάρας και ο ΒΕΝΙ και όλα τα συνεργαζόμενα υπαλληλάκια της Τρόικας και έγραψε την επιτυχία της με ανακοίνωση. 

ΝΔ μέχρι κόκαλο το Μεροπακι  με αίμα Κερκυραικο. Πιείτε το μέχρι να αρχίσουν τα λαϊκά Δικαστήρια…

Αντι να κατεβάσουν το Δημότη για ανυπακοή σε μετρα που σκοτώνουν το πολίτη κάνουν έκπτωση στα μπουκάλια αίματος που πίνουν….

ΚΥΜΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κ,ΚΙΤΣΑΚΗΣ: Καλά ορέ κοπέλα μου , κατανοώ την φιλοδοξία και την ματαιοδοξία σου , πίστεψε με την κατανοώ και ως ένα βαθμό θεμιτή είναι διότι έτσι πρέπει να είναι ο άνθρωπος από τη φύση του , ειδικά για νέους σαν και εσένα .. 

Δεν κατανοώ όμως την εκτίμηση σου ότι ο κόσμος είναι ηλίθιος , μια και μας είπες σήμερα ότι είσαι ενθουσιασμένη ,που κατάφερες με δικές σου ενέργειες ( γελάει ο κόσμος ) να περάσει στο ΦΕΚ ( αφορά όλη τη Χώρα !! ) ειδική ρύθμιση και την διόρθωση λαθών του ΕΤΗΔΕ. Εσύ είσαι για βουλευτής παιδάκι μου …..

Απ ευθείας χωρίς εκλογές και τέτοιες λεπτομέρειες , στο επικράτειας . Κρίμα ειλικρινά για σένα και τους φωστήρες που σε πατρονάρουν……………..
Δ.ΜΑΜΑΛΟΣ:ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ…!!!!!!Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ

Μπήκαμε στη περίοδο, μέχρις τις 25 Μαίου, που οι «παραμυθάδες» της πολιτικής θα δώσουν τη δική τους παράσταση. Θα πρέπει λοιπόν εμείς οι ψηφοφόροι να ξέρουμε ότι στη πραγματική ζωή, στο τέλος ο «κακός Δράκος τρώει πάντα τον αφελή ψηφοφόρο». Άρχισε λοιπόν η παρουσίαση των «παραμυθιών» και σήμερα σειρά είχε «η καλή νεράιδα» που μάγεψε το «κακό δράκο», βλέπε, Υπουργείο Οικονομικών και τη Κυβέρνηση και διόρθωσαν το λάθος με το χαράτσι της ΔΕΗ. Δήμαρχοι, Βουλευτές, Θεσμικοί φορείς όπως η ΚΕΔΕ, προσπάθησαν αλλά απέτυχαν, μέχρι που η καλή νεράιδα (βλέπε Μερόπη) με το «μαγικό ραβδί» χτύπησε τον Στουρνάρα και έβαλε μυαλό. Η ΜΕΡΟΠΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ …ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ …ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!!!!!ΑΛ.ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ:»Διαβάζω σε τοπική ιστοσελίδα κερκυραϊκής εφημερίδας ότι κατήγαγε μέγιστη νίκη επικεφαλής συνδυασμού και παράταξης του Δήμου Κέρκυρας με την ρύθμιση αυτή , η οποία έχει νομοθετικό χαρακτήρα. Ότι , άκουσον άκουσον, Δια ίδιων ενεργειών της επικεφαλής επετεύχθη το φοβερό αυτό αποτέλεσμα. Με απλά λόγια η νίκη είναι αποκλειστική. Ονοματισμένη. Καθαρά πράγματα. Φυσικά περιμένω και άλλους νικητές μέχρι το βράδυ.

Και εγώ ο αφελής αναρωτιέμαι: Όλα αυτά που αναφέρονται στην παρακάτω απόφαση του Γεν. Γραμματέα Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών είχαν ακουστεί ποτέ από κανέναν άλλον επικεφαλής παράταξης στον νυν δημοτικό Συμβούλιο; Μήπως ακριβώς αυτά που ορίζονται στην παρακάτω νομοθετική ρύθμιση, είχαν υποδειχθεί με ακρίβεια ; Μήπως αυτές, οι ίδιες ενέργειες που αναγράφονται στην παρακάτω απόφαση, υπεδείχθησαν στον αρμόδιο έφορο προφορικά και γραπτά; Ποιος, υπέδειξε, την εκδοσή μιας τέτοιας απόφασης που να έχει την μορφή νομοθετικής ρύθμισης; Αυτά τα πρακτικά, τα βίντεο υπάρχουν;

Ας ειπωθεί κάποτε το εξής απλό: Καταφέραμε να διορθώσουμε τα λάθη στον υπολογισμό του χαρατσιού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Τόσο απλά. Να μην αγανακτώ και εγώ που δεν ζητάω εξάλλου και την ψήφο κανενός. Αμάν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΙΟΥ
«Με πολύ ικανοποίηση και πολύ μεγάλη χαρά, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι κατόπιν πρωτοβουλίας που πήρα από το μήνα Δεκέμβριο, μεσολάβησαν βεβαίως οι γιορτές, και είχα και πάλι μια επίσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών, στη Δ/νση Δημοσίων Εσόδων, με τη διευθύντρια Δημοσίων Εσόδων, που είναι υπό τον κ. Θεοχάρη.

Άφησα ένα υπόμνημα, εξήγησα το θέμα με το λάθος υπολογισμό που έχει γίνει για το θέμα του τέλους ηλεκτροδοτημένων ακινήτων. Εξήγησα ότι ήταν παράλειψη και αμέλεια του Δήμου που δεν είχε στείλει πίνακες με τιμές ζώνης που ίσχυαν στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους, κι έτσι έγινε το λάθος γιατί υπολογίστηκε το τέλος του χαρατσιού με το συντελεστή 6, που ίσχυε μόνο στο Δήμο Κέρκυρας που οι τιμές κυμαινόταν από 4.80 έως 7.20, κι ότι δεν ήταν οι τιμές που ίσχυαν στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες και περιφέρειες της Κέρκυρας.

Αφού λοιπόν είχαμε μια διεξοδική συνεργασία, με όλο το επιτελείο, τη Δ/νση Δημοσίων Εσόδων και με νομικούς του Υπουργείου, είπαμε πως πρέπει να διορθωθεί αυτό το λάθος. Μου ζήτησαν να στείλω στοιχεία από τη ΔΟΥ για τις αντικειμενικές τιμές και τις τιμές εκκίνησης για τους πρ. Καποδιστριακούς Δήμους, τις δημοτικές ενότητες δηλαδή, απέστειλα εκ νέου τις τιμές αυτές.

Είχαμε μια συνεχή επαφή και συνεργασία, και είπαμε πως πρέπει να λυθεί με νομοθετική διάταξη το θέμα, γιατί πλέον ήμασταν στην πέμπτη δόση κι η εκκαθάριση ήταν αδύνατη.

Και συμφωνήσαμε να συνταχθεί μια νομοθετική διάταξη που θα προέβλεπε ότι θα μπορεί να γίνει διαγραφή των αχρεωστήτως καταβληθέντων, δηλαδή του επιπλέον από αυτό που θα έπρεπε να πληρώσουν οι συνδημότες μας ως τέλος ηλεκτροδοτημένων ακινήτων ή συμψηφισμός με κάποιον που θα χρωστάει ήδη ή να διαγραφεί το χρέος για το επιπλέον ποσό που αδίκως επωμίστηκαν οι συνδημότες μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες στο ΥΠ.ΟΙΚ, στο Δημοσίων Εσόδων και τους νομικούς που συνεργάστηκαν μαζί μου και ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια που έκανα και την πρωτοβουλία που πήρα. Και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να πω πως η προσπάθεια ευοδώθηκε, πήρε «σάρκα και οστά», χαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσα και προσέφερα στους συνδημότες μου και που τους απαλλάσσω από ένα μεγάλο οικονομικό βάρος τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, γιατί είναι ένα θέμα που αφορά όλη την Κέρκυρα, όλους εμάς.

Και ήταν ένα ακόμη βάρος, κάτι που είχε να κάνει με την οικονομική κατάσταση όλων μας. Γι’ αυτό με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι βγήκε το ΦΕΚ, είναι στη διάθεση των συνδημοτών μας, είμαι στη διάθεση όλων να εξηγήσω περαιτέρω. Στο ΦΕΚ αυτό γράφει και τα βήματα που πρέπει να γίνουν, για να διαγραφεί το επιπλέον ποσό που καταβλήθηκε αχρεωστήτως και όλη η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί βήμα βήμα».

Σχολιαστε