Μητροπολίτης Παύλος: Μας κυβερνάνε τέκτονες,μασόνοι!!!

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος  είναι ένας από τους δυναμικότερους Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας, που δεν μασάει ποτέ τα λόγια του! Kατήγγειλε απο αμβωνος   τους εβραιομασώνους που κυβερνούν τη χώρα, κατόπιν εντολής των σιωνιστικών αφεντικών τους!
 
Ολοι οι Ελληνες περιμένουμε και από  τούς άλλους αγωνιστές Ελληνορθόδοξους Ιεράρχες  να ξεσηκώσουν επιτέλους τον λαό και να μην μένουν απλά στα λόγια…!
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος, την Κυριακή 26 Αυγούστου 2012, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Βούλας.Στο τέλος 

περιέγραψε την τραγική καθημερινότητα του μέσου απλού Έλληνα και πόσο διαφορετικά θα ήταν αν οι ισχυροί και οι κυβερνώντες τόσο της Ελλάδας, όσο και οι Ευρωπαίοι Ηγέτες και οι Επικεφαλείς του ΔΝΤ έκαναν το ίδιο, ρωτούσαν τον Κύριο αλλά κυρίως εφάρμοζαν αυτά που λέει ο Χριστός μας, πόσο διαφορετικά, πιο φιλάνθρωπα και βιώσιμα θα ήταν τα πράγματα.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι, να μη μπορεί να συντηρηθεί ο κόσμος, ούτε να βρουν δουλειά οι νέοι μας, ούτε να παίρνουν τα φάρμακά τους οι ηλικιωμένοι με τις πενιχρές συντάξεις και συνεχώς να ζητούν βοήθεια από τον ίδιο και τους Ιερείς μας, οι οποίοι επίσης έχουν υποστεί όλα αυτά!

Αλλά αναρωτήθηκε : «Πώς να προστατευτούν τα συμφέροντα της Ελλάδος, όταν δυστυχώς μας κυβερνούν τέκτονες, μασόνοι, ηγέτες που υπηρετούν τον Μαμμωνά και δεν συμβουλεύονται τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό γιατί δεν ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο;» Συνέχισε «Όλα αυτά τα λέω όχι γιατί θέλω να πολιτικολογώ αλλά γιατί θέλω να μιλάω ρεαλιστικά για την αλήθεια», ανέφερε ο Ποιμενάρχης μας.

Εμείς όμως να μη σταματάμε να ελπίζουμε στο Χριστό μας, όπου και συντηρεί και τρέφει τα σύμπαντα και κάθε έναν που Τον επικαλείται με πίστη, αρκεί να τηρούμε τις εντολές Του και να αγαπάμε τις εικόνες Του, τους συνανθρώπους μας.
Μετά την Θεία Μετάληψη, την τέλεση του Ιερού Μνημοσύνου και την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος μοίρασε το αντίδωρο σε όλους τους Εκκλησιαζομένους, λαμβάνοντας όλοι την ευχή του

 

Σχολιαστε