Με το κλείσιμο της βουλής παραγράφονται όλες οι ποινικές ευθύνες των μελών της Βουλής!!!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,  ΕΛΛΗΝΕΣ   Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε
EXOYN METATΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΙΑ …
ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΦΤΕΡΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ …
Έντονη φημολογία  επικρατεί τις τελευταίες ώρες στους κοινοβουλευτικούς διαδρόμους σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση θα ανακοινώσει εντός του επόμενου άμεσου διαστήματος το πρόωρο άνοιγμα των τμημάτων διακοπής της Βουλής – γνωστά και ως θερινά τμήματα.

Οι σχετικές εκτιμήσεις ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι αφαιρέθηκε από τα προαπαιτούμενα μέτρα που οφείλει να ψηφίσει η κυβέρνηση ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας που απαιτεί συζήτηση στην Ολομέλεια.  Να σημειωθεί ότι η απόφαση για  το κλείσιμο της Βουλής ανήκει στην κυβέρνηση. Εφόσον λοιπόν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες τότε εντός των επόμενων ωρών θα φθάσει στην Βουλή το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο το κοινοβούλιο θα διακόψει τις λειτουργίες του για δύο περίπου εβδομάδες και θα επανέλθει με την λειτουργία του πρώτου θερινού τμήματος. 

  Εξίσου συγκεχυμένες πάντως είναι και οι πληροφορίες για τους λόγους που η κυβέρνηση επισπεύδει τα τμήματα διακοπής. Ορισμένοι εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό θα περιοριστούν πιθανές αντιδράσεις από τον επικείμενο ανασχηματισμό.   Το σίγουρο όμως είναι ότι ενδεχόμενο κλείσιμο της Βουλής οδηγεί σε παραγραφή τυχόν ποινικών ευθυνών μελών της κυβέρνησης του κ. Γιώργου Παπανδρέου.
Υ.Γ.   “Η παραγραφή των αδικημάτων ξεκινάει μετά την αποκατάσταση της νομιμότητας” λέει στο άρθρο 120 του Συντάγματος … Τώρα νομιμότητα δεν υπάρχει άρα δεν παραγράφεται τίποτα!!Η επόμενη κυβέρνηση που θα ‘ναι ελληνική κι όχι κατοχική,θα καταργήσει τους νόμους-εκτρώματα τύπου “περί (ΜΗ) ευθύνης υπουργών”,τις ασυλίες κι όλα τα συναφή που κατασκεύασαν για να τη βγάζουν λάδι ……..

Σχολιαστε