Μετά από αυτές τις εικόνες επιμένετε ακόμη ότι δεν πρόκειται για επικίνδυνο στρατό εισβολέων???

kos6_0Οι αρχές του νησιού αποφάσισαν να μεταφέρουν τους μετανάστες στο δημοτικό στάδιο προκειμένου να μη βρίσκονται στους κεντρικούς δρόμους. Ωστόσο όταν αυτοί δεν δέχθηκαν να μπουν στο γήπεδο…έως να ολοκληρωθεί η διαδικασία διεκπεραίωσης των εγγράφων τους, ξεκίνησαν τα επεισόδια.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν ακόμη και με πυροσβεστήρες να απωθήσουν τους μετανάστες, οι οποίοι είχαν κλείσει τον κεντρικό δρόμο του νησιού ενώ κάποιοι από αυτούς πετούσαν ακόμη και μπουκάλια σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Τις σκηνές που ακολούθησαν απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος. Οι μετανάστες φώναζαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων «Θέλουμε τα χαρτιά μας για να φύγουμε, θέλουμε να φάμε» ενώ αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει.
Αυτά είναι. Τους μαζεύεις από τη θάλασσα, τους ντύνεις, τους ταίζεις, τους ποτίζεις, τους στεγάζεις, τους ξεσκατίζεις και κάποια στιγμή σου σπάνε και το όχημα, έτσι για πλάκα και χωρίς λόγο…
 

Αυτά τα όντα, έχουν την τάση να ρίχνουν τσιμεντότουβλα, σε ότι δεν τους κάθεται… Βλέπε Μυρτώ… Είναι λοιπόν δείγμα πολιτισμού και ανθρωπιάς η ανοχή σ αυτά τα καθάρματα???

kos10

Ellinikoforum

Σχολιαστε