Μαϊμού τομεάρχες στην Ανατροπή που έγινε Κέρκυρα 2020

Μπορεί να τους ανακοίνωσαν ως στελέχη της δημοτικής παράταξης «Κέρκυρα 2020», ωστόσο, οι ίδιοι διέψευσαν τη συμμετοχή τους σε αυτήν. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατέχη και την Άντζυ Θύμη.
Στη διάψευση της συμμετοχής τους στη δημοτική παράταξη «Κέρκυρα 2020» του Σπύρου Σκιαδόπουλου, προχώρησαν δύο εκ των ανακοινωμένων στελεχών του συνδυασμού.

Πρόκειται για τον πολιτικό μηχανικό Δημήτρη Κατέχη, που είχε «δηλωθεί» ως υπεύθυνος των Διαποντίων Νήσων & Μικρών νησιών, και την Αγγελικής (Άντζυ) Θύμη, αρχιτέκτων, το όνομα της οποίας είχε ανακοινωθεί ως υπεύθυνη για θέματα Unesco και Παλαιάς Πόλης.


Με τον πρώτο να τονίζει πως «ουδέποτε αναμίχθηκα με τον συγκεκριμένο συνδυασμό με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Σπ. Σκιαδόπουλο»  και ότι η ανακοίνωση του ονόματός του «ως τομεάρχη Διαποντίων Νήσων, έγινε χωρίς την έγκρισή μου και αποτελεί λάθος».

Ενώ  από τη μεριά της η κ. Θύμη δηλώνει πως «Η αναφορά του ονόματός μου σε ανακοίνωση (2/4/2014) της Δημοτικής Παράταξης «Κέρκυρα 2020» προφανώς έγινε εκ παραδρομής και αποτελεί λάθος».

corfupress


Συμβούλους δεν παρουσίασε Τομεάρχες Μαιμού έχει Μπανάνες θα μοιράσετε? Τι Ορχήστρα ειναι αυτή κυριε Τσερεμή? Πότε θα γινει η συναυλία?

Σχολιαστε