Μας ετοιμάζουν την χρεοκωπία κατ εντολή της Τροικας και παίζουν θεατράκι για δηθεν αντίσταση του Λουκά και της Τριανδρίας

O κλητήρας των Τραπεζών Λουκάς με την τριανδρία της Χούντας που την ονόμασαν «Κυβέρνηση» με την συνοδεία των Μέσων Αποχαύνωσης κάνουν δήθεν τους μάγκες οτι δεν δεχονται μείωση του κατώτατου μισθού ,επίτροπο κ.α Αυτα ειναι για την καθημερινή κατανάλωση του εξαθλιωμένου λαού.Αν δεν ηταν προδότες δεν θα εφθαναν τη χωρα στη σημερινή κατάσταση και θα ειχαν ξεκινήσει συνεργασία με αλλα κρατη που μας εδιναν δισεκατομύρια για τον ορυκτό μας πλούτο και στρατιωτική προστασία.

Δεν θα συνέχιζαν το εργο του ΔΝΤ και της Τροικας οτι θα σώσει την Ελλάδα….Το παιχνίδι ειναι στημένο.Ξερουν οτι δεν θα δοθούν αλλες δόσεις και οτι αποφασισε η Τροικα να πάμε σε χρεοκωπία.Γι αυτο το παίζουν μάγκες οτι δεν δεχόμαστε ορισμένα απο τα νεα μέτρα.Ετοιμάζουν μάλιστα ανασχηματισμό της Χούντας φεύγει ο Παπαδήμος και αναλαμβάνει ενας απο τους προδότες.Η χρεοκωπία που ερχεται σε δυο-τρεις εβδομάδες θα ξεσηκώσει το λαό που θα τους γδάρει.


Οι οικονομικές και πολιτικές συνέπειες της χρεοκοπίας της Ελλάδας  έχουν υποτιμηθεί, προειδοποίησε από το Νταβός ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, Γιόσεφ Ακερμαν, ενώ ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Τζόρτζ Όσμπορν επέκρινε τους Ευρωπαίους ηγέτες για τους χειρισμούς τους στο ελληνικό ζήτημα.
«Ο κίνδυνος χρεοκοπίας είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν που υπολογίζεται. Ήδη βλέπετε ότι ορισμένες αγορές είναι νευρικές για ορισμένες χώρες. Παίζουμε με την φωτιά αν νομίζουμε πως η χρεοκοπία δεν θα έχει επιπτώσεις» υποστήριξε ο Άκερμαν.

«Υποτιμούν τις παράπλευρες απώλειες και υποτιμούν τον κίνδυνο μετάδοσης της κρίσης. Αν έχουμε χρεοκοπία στην ευρωζώνη στη συνέχεια, αυτό θα μειώσει κάπως την εμπιστοσύνη στο ευρωσύστημα και, ως εκ τούτου, από αυτήν την έννοια, θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα και από ιστορικής και πολιτικής απόψεως για να αποτρέψουμε μια χρεοκοπία», συμπλήρωσε.

 Η χρεοκωπία μου μας ετοιμάζουν θα προκαλέσει  κραδασμούς στην Ευρώπη και  σ΄ολόκληρο τον κόσμο

Σχολιαστε