Μία χώρα δανείζεται από τις αγορές με 6%, για να αποφύγει την υποδούλωση με μνημόνια. Όταν δανείζεσαι με 6% και μνημόνιο…

Κύριοι Βουλευτές,

Δεν είναι δυνατόν την προπαγάνδα του Σαμαρά  να την πληρώνει ο Ελληνικός λαός.Είναι προφανές, για όχι ηλιθίους ή απληροφόρητους,  ότι μία χώρα που δανείζεται από τις αγορές με 5% ή  6%, το κάνει για να αποφύγει την υποδούλωση και την διακυβέρνηση της από τρόικες κτλ με εξοντωτικούς όρους μνημονίων, επικαιροποιούμενων συνεχώς,  με εκβιασμούς, εξόντωση του πληθυσμού της, δήμευση της κτλ.

Λέει ο χειρότερος «πρωθυπουργός» (άσε που ούτε αυτό είναι αφού κυβερνά η τρόικα μέσω Στουρνάρα και αυτός είναι μόνον για διαγραφές) από καταβολής Ελληνικού κράτους.


Ότι θα βγει στις αγορές εν χορδαίς και οργάνοις και εν αλλαλαγμώ (γιορτάρες μέρες που είναι) για να δανειστεί από τις αγορές με 6%. Όντας όμως σε μνημόνιο με υπόδουλο και υπό εξόντωση τον Ελληνισμό.Βγαίνει στις αγορές για να δανειστεί με 6%, τη στιγμή που από το μηχανισμό ως υπόδουλος δανείζεται με 2% μόνον για να τα  επιστρέφει στις αγορές.  Απαράδεκτο Γκαιμπελικό οικονομικό έγκλημα.

Βγες κύριε ούτε γκαουλάουτερ «πρωθυπουργέ» από το μνημόνιο και τις υποχρεώσεις του και μετά να βγεις στις αγορές.Μνημόνιο και δανεισμός από αγορές, κύριοι Βουλευτές, απαιτεί επέμβαση οικονομικού εισαγγελέα. Γιατί το κάνει;; Μα θέλει αυτό απάντηση; 

Θεωρεί τους Έλληνες ηλιθίους ή απληροφόρητους.Εσείς όμως  Κύριοι Βουλευτές;


Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Λουτρακι 1

Σχολιαστε