Μήνυμα του Χρόνη Προσαλέντη (Υπ.Δημάρχου) επικεφαλής του συνδυασμού Ελεύθερη Κέρκυρα

Bρισκόμαστε σε Κατοχή και κάποιοι πιστεύουν ότι με το ΔΝΤ ,τη Τρόικα ,τους Τραπεζίτες και γενικότερα με τους εχθρούς της Χώρας μας και την εισβολή τους στη ζωή μας όλα θα πάνε ρολόι. Δεν εξηγείται πως  συνδυασμοί θέλουν να διεκδικήσουν τον Δήμο Κέρκυρας ξυπόλητοι με ψαλιδισμένες τις ενισχύσεις από  ένα  «Κράτος» που υπακούει σε εξωθεσμικές εντολές.

Αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό η κατάσταση ο Δήμος Κέρκυρας και η Περιφέρεια θα μετατραπούν σε απλά γραφεία διεκπεραίωσης  χωρίς το προσωπικό που υπάρχει σήμερα.Ο κίνδυνος ολικής αφυδάτωσης των θεσμών είναι ορατός αλλά κάποιοι κάνουν πως δεν το βλέπουν και κατεβαίνουν νομίζοντας ότι θα είναι μια βόλτα στο Λιστόν.

Κάποιοι συνεχίζουν να φέρουν στη πλάτη τους τις παλιές αντιλήψεις και νοοτροπίες  μιας πολιτικής που καταρρέει.Οι καριερίστες πολιτικάντηδες έχουν τελειώσει το κύκλο τους και δεν τους παίρνει σε αυτές τις εκλογές. Όταν λοιπόν βρισκόμαστε σε κατοχή χρειάζονται δυνάμεις απελευθέρωσης.  Tα προηγούμενα πολιτικά μοντέλα πρέπει να καταθέσουν τις πινακίδες τους διότι  αδίκως θα πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας.
Η Ελεύθερη Κέρκυρα είναι μακριά από ελλατωματικές    πολιτικές δεν συνεργάζεται με  τους ντόπιους γονατιστούς υποστηρικτές τους και γίνεται η δύναμη της οικονομικής απελευθέρωσης του τόπου μας φέρνοντας εγκεκριμένο   χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της END 13 δις.Ξεχρεώνουμε δάνεια και Δημόσιο ανασυγκροτούμε το νησί ανακτούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια δίνοντας εργασία σε όλους και κλείνουμε την πόρτα στα μνημονιακά αρπακτικά  θέτοντας σε αναγκαστική απόσυρση τους ντόπιους διεκδικητές της μιζέριας.
Το επιβάλει η Πατριωτική συνείδηση του κάθε Ελληνα Δημότη.Οι φωτεινές ψυχές μας δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.Είναι η αποστολή όλων των Δημοτών απέναντι στην Ιστορία μας.Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή

Χρόνης Προσαλέντης 
Υπ.Δήμαρχος Κέρκυρας 
με την Ελευθερη Κέρκυρα

Σχολιαστε