Μέχρι το Νοέμβριο το πολύ….

Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
Βλέπουμε δίπλα μας την δυστυχία. Συνάνθρωποι μας άνεργοι , συνάνθρωποι μας χωρίς να μπορούν να πληρώσουν ΔΕΗ ,ΝΕΡΟ τις δόσεις για το σπίτι τους η το ενοίκιο…και στην «κυβέρνηση» νοιάζονται πως θα εισπράξουν και το τελευταίο αίμα για τους τοκογλύφους…Έρχονται τα νέα εκκαθαριστικά με τους άνεργους γύρω στα 2.500 ευρώ στους μισθωτούς 6.000 ευρώ στους εναπομείναντες επαγγελματιες 10-14000 ευρώ και πάει λέγοντας…Ετοιμάζονται από την Εφορία να κατασχέσουν τα σπίτια μας για 300 ευρώ και άνω..

Ο Ελληνικός λαός πληρώνει τις επιλογές του..Το σκηνικό μαυρίζει ..Μέχρι το ΝΟΕΜΒΡΙΟ θα αντέξουν στην εξουσία…Θ αναγκαστούν να προκηρύξουν εκλογές γιατί τα ταμεία αδειάζουν .Όλα τα ρουφάνε οι Τοκογλύφοι.Η δήθεν «κυβέρνηση» μας τους υπηρετεί….Οι αλλαγές που ο Σαμαροβενιζελος θα κάνουν είναι γιατί προετοιμάζονται να το σκάσουν και βάζουν σε θέσεις κλειδιά ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ στη πρώτη εξέγερση….
Η Εκκλησία στα ψηλά δεν αφυπνίζει το κόσμο τον περιπαίζει κι αυτή δίνοντας του συσσίτιο …..μέχρι το γενικό ξεσηκωμό που έρχεται…Αυτή είναι η αποστολή σας Ιερώνυμε? Τι λέτε για τα 3 ΤΡΙΣ 400 ΔΙΣ που κατέχει το Αρχιερατείο σας? Τα λαϊκά δικαστήρια που θα λειτουργήσουν από τον Οκτώβριο θα σας πάρουν μπάλα Εκκλησιαστικούς Πολιτικούς και όλους τους προδότες αυτής της Χώρας..

Σχολιαστε