Μέχρι και τα φάρμακα θα μας στερήσουν για να πεθαίνουμε γρήγορα…

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ “ΑΔΩΝΙ” ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑ@ΙΚΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ…

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΙ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ: ΝΑ ΤΟΥΣ «AΛΑΞΟΥΜΕ» ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ….

μην το πιστεύετε ρε ετουτο το “μούτρο”,  ένα κι ένα κάνουν δύο, καταλάβετέ το:

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑΤΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ !!!!

ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ !!!. ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΑΣ !!!

Γιατρός δεν είμαι, φαρμακοποιός δεν είμαι, καταναλώτρια φαρμάκων όμως είμαι. Ξέρετε τι κατάλαβα με την τροπολογία για τα φάρμακα του Γεωργιάδη; 

1. Τα πρωτότυπα φάρμακα θα τα προμηθεύονται πλέον μόνον οι έχοντες και κατέχοντες.

2. Τα αξιόπιστα γενόσημα των πολυεθνικών για λίγο θα μπορούμε να τ΄αγοράζουμε κι εμείς, μέχρις ότου κλείσει η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία, που παρήγαγε αξιόπιστα γενόσημα, οπότε κι αυτά θα γίνουν απλησίαστα.
3. Στα νοσοκομεία θα μας μπουκώνουν με φθηνά γενόσημα τριτοκοσμικής προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας κι όποιος ζήσει έζησε από τύχη. Οπότε οι συγγενείς των ασθενών θα κόβουν τον λαιμό τους για να πάνε αντί γλυκών στον άνθρωπο τους πανάκριβα αλλά τα μόνα αποτελεσματικά φάρμακα.
4. 20.000 εργαζόμενοι στις φαρμακοβιομηχανίες μας, οδεύουν τάχιστα στην ανεργία.
5. Μειώνονται οι εξαγωγές, αφού δεν θα εξάγουμε πλέον φάρμακα.
6. Ο εκάστοτε υπουργός και ο Άδωνις -μπρρρ – θα μπορεί με υπουργικές αποφάσεις, χωρίς τον έλεγχο της Βουλής ή οποιουδήποτε άλλου, να θησαυρίζει εις βάρος της υγείας μας. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ειδικός.

Σχολιαστε