Ληστές και ληστείες…..

Η κυβέρνηση μαριονέτα της Διεθνούς τάξης πραγμάτων ειναι ο πρωτος ληστής στη Χώρα μας.Με Νόμους που ψηφίζουν σου στέλνουν ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ,ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ,ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.Αυτη η ΛΗΣΤΕΙΑ απο το Κράτος ειναι απο τον Α ΛΗΣΤΗ και τους βολευτές που ψήφισαν τα μέτρα.Στην πραγματικότητα μεσα απο τα βοθροκάναλα σε εκβιάσανε και χρησιμοποιούν τους εισπρακτικούς μηχανισμούς βαζοντας σου το πιστόλι στο κρόταφο.Σου ληστεύουν τη ζωή σου το μέλλον των παιδιών σου με Νόμους για να ειναι νομιμοφανής η μεγάλη ληστεία…
Ο Β ληστής ειναι δημιούργημα αυτής της πολιτικής και εξαθλίωσης απο αυτες τις μαριονέτες που ψηφισαν εφαγαν τον αγλέουρα και μας φόρτωσαν με αλλοδαπούς…Ολες οι ληστείες εχουν επίκεντρο αυτα τα προσκυνημένα καθάρματα..που ονομάζονται πολιτικοί και παρέδωσαν τη χώρα και την Εθνική Κυριαρχία.Τώρα θα ερθουν και οι ληστές Γ.Αυτοί ειναι οι Γερμανοί ,οι Γάλλοι κλπ που πήραν το οκ απο τις εδω μαριονέτες να διοικήσουν την Ελλαδα που πούλησαν.Οι μπάστακες των υπουργείων ηδη ερχονται και  βολεύονται ανα υπουργείο…

Τώρα πάμε και στις κανονικές ληστείες στα τελευταία στατιστικά που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Τρομακτική είναι η αύξηση στις ένοπλες ληστείες σε σπίτια, η οποία πλέον ανέρχεται στο 115%, ενώ σε περιοχές όπως η Κρήτη, η αύξηση αγγίζει το 700%!

Τα σοκαριστικά στοιχεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η αστυνομία. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά κάθε ώρα διαπράττονται 11 κλοπές ή διαρρήξεις και μία ληστεία, ενώ κάθε δύο ημέρες σημειώνεται μία ανθρωποκτονία.

Ιδιαίτερα οι ανθρωποκτονίες που διαπράττονται με κίνητρο τη ληστεία έχουν αυξηθεί κατά 87% και τα περισσότερα θύματα ήταν……ηλικιωμένοι που έχασαν τη ζωή τους για λίγα ευρώ!

Σύμφωνα με τις Αρχές ιδίως στις ένοπλες ληστείες, το ποσοστό των αλλοδαπών δραστών ανέρχεται στο 55%.

«Κόκκινο» όμως, χτυπάνε και τα ποσοστά σε άλλες κατηγορίες εγκλήματος:

Για παράδειγμα οι κλοπές τροχοφόρων αυξήθηκαν κατά 16,88%, οι απάτες κατά 23,75%, οι εκβιάσεις κατά 22,87%, τα παραχαραγμένα νομίσματα κατά 40,71% και το λαθρεμπόριο κατά… 118,67%!

«Πρωταθλητισμό» στα ποσοστά, κάνουν συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας, όπου τα ποσοστά κυριολεκτικά έχουν ξεφεύγει:

Για παράδειγμα, στην Κρήτη, οι ληστείες σε σπίτια αυξήθηκαν κατά… 700%! Στη Θεσσαλία κατά 310%, ενώ στη Δυτική Μακεδονία κατά 300%.

Τελικά με τόσους ληστές θα ζήσουμε η θα επαναστατήσουμε?

Σχολιαστε