Λαμόγια γλύφτες της εξουσίας και πολιτικοί αγύρτες μας ξεπούλησαν ξεδιάντροπα και ντύθηκαν σωτήρες. Όλοι στο σκαμνί.

Να και ένας βουλευτής που μιλά όπως τους αξίζει. Πρόκειται για τον Κώστα Γιοβανόπουλο. Διαβάστε και ξυπνήστε όσοι πιστεύεται ότι τα κόμματα θα σας σώσουν όλοι αυτοί που ντύθηκαν σωτήρες δεν είναι παρά επιστάτες της Νέας Τάξης.

Παίζουν με τη Δημοκρατία και μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Οι ανήθικοι που τους πιστέψαμε, μας σέρνουν στην κρεμάλα του τραπεζίτη. Έτοιμοι να μας αρπάξουν την πατρική κατοικία, αδίστακτα κάνουν νόμους για τα λυσαγμένα σκυλιά, κι ούτε νοιάζονται αν πεθάνουμε…


Ποια Δεξιά και ποιο Σοσιαλισμό; Οι άθλιοι με τα πούρα πουλάνε φούμαρα στον κοσμάκη ότι θα φέρουν πλεόνασμα, ανάπτυξη και κολοκύθια με τη ρίγανη. Η νέοι επιστήμονες μας φεύγουν μετανάστες κατά χιλιάδες κι αυτοί ακόμη σφυράνε κλέφτικα στο Γερμανό τυχοδιώκτη σαν τσιλιαδόροι. O Σταυρίδης. Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Του ταμείου που πουλάει τα πάντα στη χώρα. Απολαύστε τον σωτήρα της πατρίδας


Ξυπνάτε! Μόνο τα παιδιά μας να σώσουμε, και στο διάβολο τα κόμματα, στον αγύριστο κι η οικονομία τους. Δεν άφησαν Ταμείο που να μην το φάνε νύχτα μέχρι σέντς, και τώρα λέει να πληρώσουμε κι άλλες εισφορές σε 10 μέρες. 

Άντε να χαθείτε θεομπαίχτες!

Παραλήδες με τα δικά μας λεφτά, ρεμάλια με την ανοχή μας, λαμόγια γλύφτες της εξουσίας και πολιτικοί αγύρτες μας ξεπούλησαν ξεδιάντροπα και ντύθηκαν σωτήρες. Θα τιμωρηθούν όλοι. Όλοι στο σκαμνί. Τα λεφτά να γυρίσουν πίσω κι ούτε να τους ξαναδούμε. 

Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Βουλευτής Ημαθίας – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αναπ. Γραμματέας Κοινοβ. Ομάδας

1 comment

  1. Σε ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις «φαμίλιες». Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

    ΠΕΤΡΟΣ

    Απάντηση

Σχολιαστε