Κυριάρχησε πάλι το «εγώ». Το «εμείς», φαίνεται ακόμη μακρινό αναφέρει το Πατριωτικό μέτωπο

·         Ένα ακόμη σκορποχώρι χθες στο Σύνταγμα.
·         Ομάδες, ομαδούλες, σημαίες διαφόρων τύπων και αποχρώσεων, συνθήματα «συρφετού που κινείται, ψάχνοντας ομοιοκαταληξία».
·         Το «εγώ» στην πλήρη του διάσταση και το «εμείς» να φαίνεται ακόμη μακρινή υπόθεση.
·         Το αέναο «μπρός πίσω» με τα ΜΑΤ, που έγινε πια συνήθεια και κατάντησε και αυτό βαρετό.
·         Ένας νεκρός, που προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των αυτοκτονιών/δολοφονιών, με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς τους αχυράνθρωπους των τοκογλύφων, που κυβερνούν τον τόπο.

·         Οι μόνοι οργανωμένοι, οι πραιτοριανοί, που επιμένουν να βρίσκονται εκτός Νόμου, λειτουργώντας σαν τάγματα εφόδου και κτυπώντας αδυσώπητα, αδιάκριτα, μαζικά.
·         Ο ΣΥΡΙΖΑ που απάντησε στο Πατριωτικό Μέτωπο για τις 5 Νοεμβρίου με ανακοίνωση, προτείνοντας για μια ακόμη φορά στους εργαζόμενους «να ρίξουν την κυβέρνηση». Για να την πάρει ποιος; Ο Τσίπρας; Και να την κάνει τι; Επαναδιαπραγμάτευση του χρέους; Χα!
·         Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που δεν απάντησαν ακόμη επισήμως, αλλά μέσω των Τοπικών Οργανώσεων «πως θα εξετάσουν το αίτημα».
·         Η Ελλάδα που βουλιάζει στην άβυσσο καθημερινά, να φαντασιώνεται «ανάπτυξη με νέα δανεικά».
·         Οι νταβατζήδες της Πατρίδας και του Λαού, να συνεχίζουν να τα παίρνουν χοντρά.
·         Ένα μεγάλο κομμάτι του Λαού, να περιμένει «κάποιος, κάπου να τον σώσει».
·         Ένα άλλο κομμάτι να φωνασκεί σαν στις παλιές ταινίες του Χατζηχρήστου: «Με χτύπησες ρε. Ξαναχτύπησε με να σου δείξω».
·         Νεοφιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, κομμουνιστές, ροζαριστεροί, εθνομηδενιστές, εθνικιστές, ακροδεξιοί, νεοναζιστές, αντιεξουσιαστές, αναρχοαυτόνομοι, αναρχικοί, μεσιανιστές, σωτήρες κάθε είδους, μισότρελοι παλαβιάρηδες που κόλλησαν δίπλα στο φορέα τους ένα –ΠΑΜ κλπ, κλπ: Ένας κοινωνικός αχταρμάς», που αναζητά, τη δική του, «μοναδική λύση και θεραπεία, δια πάσαν νόσον».
·         Και η Ελλάδα που πονά, η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει, χαμένη – ακόμη –  στην εσωστρέφειά της.
ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΘΥΜΑΡΙ!

Πατριωτικό Μέτωπο
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Σχολιαστε