Κτύπησαν με βόμβες Ναπάλμ….Αναπόφευκτη η επίθεση στη Συρία μετά τη νέα χημική επιδρομή κατά προσωπικού που αποτελείται από μια εύφλεκτη ζελατινοειδή ουσία που προέρχεται από την βενζίνη. (video)

Ερασιτεχνικό βίντεο (στο τέλος της ανάρτησης) δείχνει τα εγκαύματα που προκλήθηκαν μετά απο επίθεση απο αεροσκάφη με βόμβες Ναπάλμ σε δυτικό προάστιο της Συρίας.Τώρα να δείτε για πότε ξεκινά κτυπημα κατα της Συρίας μετα τα χημικά εχουμε και Ναπάλμ.

Ποιός τον πιάνει τωρα τον Ο-ΜΠΑΜΙΑ


Για όσους δεν ξέρουν τι είναι οι βόμβες Ναπαλμ

Napalm είναι ένα μίγμα μιας πύκνωσης / πηκτωματοποίησης παράγοντα και πετρέλαιο ή παρόμοιο καύσιμο για χρήση σε μία εμπρηστική συσκευή.
Αρχικά χρησιμοποιήθηκε κατά κτηρίων και αργότερα κυρίως ως όπλα κατά προσωπικού που κολλάει στο δέρμα και είναι ικανή να προκαλέσει τρομακτικά εγκαύματα και αφυδάτωση, με την βοήθεια του ανέμου μπορεί να απλωθεί σε δεκάδες χιλιόμετρα.
Το Napalm αναπτύχθηκε το 1943, σε ένα μυστικό εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στη Μασαχουσέτη, από μια ομάδα με επικεφαλής τον χημικό Louis Fieser.
Οι βόμβες ναπάλμ θεωρούνται ως ένα από τα πιο εξελιγμένα όπλα του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Η βόμβα ναπάλμ είναι όπλο που χρησιμοποιούταν από βομβαρδιστικά αεροσκάφη σε επιδρομές κατά προσωπικού, και αποτελείται από μια εύφλεκτη ζελατινοειδή ουσία που προέρχεται από την βενζίνη.
Τα ναπάλμ χρησιμοποιήθηκαν από τις αμερικανικές δυνάμεις για πρώτη φορά το 1944 στην Γαλλία.
Εκτενέστατη χρήση τους έγινε και στο θέρετρο των επιχειρήσεων με την Ιαπωνία όπως και στον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο 1946-1949.
Η τεράστια αποτελεσματικότητά τους τις κατέστησε προσφιλές όπλο και κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ.
Το 1980, τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν ότι:
«H χρήση του gel κατά αμάχων αποτελεί έγκλημα πολέμου».….αυτό αρκεί για να καταλάβετε μερικοί τι εστί βερίκοκο!

Σχολιαστε