Κουρεμα καταθέσεων φερνει εισβολή της Τουρκίας.Κλείσιμο συνόρων με εξοδο απο την Σενκεν…Το σχέδιο του Βερολινου!!!

kourema-katathesewnΓΙΑΤΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

ΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΚΛΑΦΤΟΙ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΏ -ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΊΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΛΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ .

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ,ΤΟΝ ΙΑΝOΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016, ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΥ ΚΟΥΡΕΨEΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΕΣ-ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΈΠΕΣΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΞΩ.

ΣΗΜΕΡΑ 5-12-2016 ΤΟ EUROGROUP ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ….ΛΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕΝΓΚΕΝ.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΥΠΟ ΕΞΟΔΟ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η Ε.Ε. ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛOΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ.

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΄΄ΑΔΕΙΑΣΜΑ΄΄ ΤΟΥ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΗ ΡΕΝΤΣΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΙΔΗΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑΕΞΩΓΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ »ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ» ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΤΣΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΩΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ- ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. – ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ

Greek Spirit
22-1-2016
To κούρεμα καταθέσεων αποτελεί όλο και πιο δελεαστικό φινάλε πριν την τουρκική εισβολή στην Ελλάδα.
Οι »ελληνικές» »τράπεζες» εχουν χρεοκοπήσει.Το ίδιο βέβαια και το »κρατος» Δεν έχουν σάλιο στο ενεργητικό τους.Τα λεφτά για την πληρωμή των δημόσιων υπαλλήλων και των αναγκών του δημόσιου τομέα έρχονται κρυφά με αεροπλάνα από την Γερμανία κατά παράβαση των υποσχέσεων που δίνει φανερά η ΕΚΤ περί μη τυπώματος νέου χρήματος και διατήρηση της σκληρότητας του Ευρώ.

Όμως η κομπίνα δεν μπορεί να συνεχισθεί για πολύ. Οι »ελληνικές» τράπεζες αποτελούν βόμβα που θα σκάσει σύντομα όχι μόνο στα μούτρα της »κυβέρνησης» αλλά και των Γερμανών οι οποίοι θα πρέπει να αγοράσουν και να φορτωθούν τα χλεμπονιάρικα χαρτοφυλάκια και επισφάλειες των »ελληνικών» τραπεζών.Δεν γίνεται αλλιώς, όταν μια τράπεζα βαράει φαλιμέντο πρέπει τόσο οι καταθέσεις (εδώ γελάμε) όσο και τα δάνεια που της χρωστάνε να μεταβιβασθούν σε άλλη .Δεν γίνεται ούτε ο καταθέτης να χάνει τις καταθέσεις αλλά ούτε οφειλέτης να βρίσκεται με σβησμένο χρέος .

Η μόνη λύση για τους Γερμανούς αλλά και τις ΗΠΑ ν αποφευχθεί το σπάσιμο της τραπεζικής φούσκας στην Ελλάδα που θα συμπαρασύρει το ευρώ και τα διεθνή χρηματιστήρια είναι να αμολύσουν την Τουρκία η οποία θα εισβάλει σε μια πλήρης κλίμακας στρατιωτικής εισβολής σε Έβρο και νησιά και έτσι να μπορέσουν οι Γερμανοί να επικαλεσθούν τον πόλεμο για την κατάρρευση των »ελληνικών » τραπεζών.

Πρέπει πρώτα όμως να προηγηθεί η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη , έξοδος η οποία δεν θα αποτελεί έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση .Ωστόσο ο θόρυβος από το grexit σε δεδομένη στιγμή εάν αξιοποιηθεί επικοινωνιακά από τους Γερμανούς θα μπορέσει να αποπροσανατολίσει την διεθνή κοινή γνώμη η οποία θα βλέπει την ηγεσία της να αποπέμπει την Ελλάδα από την ζώνη του ευρώ με το ερώτημα της περαιτέρω αποπομπής της ακόμα και από την Ε.Ε. Η Ελλάδα μέσα στο πυροτέχνημα του grexit και με το ερώτημα της ολοκληρωτικής αποπομπής της από την Ε.Ε. θα δείχνει ήδη διωγμένη και έτσι μια τουρκική εισβολή δεν θα γίνονταν εναντίον μια χώρας μέλους της Ε.Ε αλλά εναντίον ενός κράτους παρία -rogue state.

Η Τουρκία θα κερδίσει την αυτόματη λύση του κυπριακού εφόσον με κατειλημμένη Ελλάδα η Κύπρος θα μείνει απομονωμένη. Η λύση του κυπριακού θα επιτρέψει την διέλευση του υποθαλάσσιου αγωγού αερίου Ισραήλ -Τουρκίας απόν τα κυπριακά χωρικά ύδατα κάτι που θα αποσβέσει τις ζημιές που υπέστη η Τουρκία από την παύση του λαθρεμπορίου καυσίμων από το Ισλαμικό Κράτος. Η Τουρκία μέχρι να χτυπήσει ο Πούτιν τα κομβόι λαθραίου πετραλαίου έπαιρνε και 600.000 βαρέλια πετρελαίου τον χρόνο από το Ισλαμικό κράτος σε χαμηλές τιμές. Η δράση των Ρώσων έχει ακυρώσει αυτή την κομπίνα του Ερντογάν ο οποίος δεν μπορεί να βρει ισάξια ενεργειακή εναλλακτική πέρα από το Ισραήλ.

Οι ΗΠΑ θα κερδίσουν τον έλεγχο της Ελλάδας από τους Γερμανούς Η Τουρκία παρακαλάει τις ΗΠΑ να αναμειχθούν στην Συρία εναντίον των Ρώσων και Κούρδων αλλά οι ΗΠΑ είναι απρόθυμες.

Εάν η Τουρκία με την εισβολή της αναγκάσει την Ελλάδα να συνδιαλαγεί με Γερμανία-ΗΠΑ- Τουρκία προκειμένου να ορισθεί ο τρόπος διαμελισμού της τότε οι ΗΠΑ θα ανακτήσουν το έδαφος που έχασαν στον έλεγχο της χώρας από την Γερμανία και μάλιστα με τρόπο που να τις εμφανίζει ως σωτήρα.Οι ΗΠΑ θα αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στην περιοχή και θα ανταμείψουν τους Τούρκους με την ανάμειξη τους στην Συρία.

Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι τράπεζες θα αφεθούν στην τύχη τους και προτού ανακοινώσουν επίσημα την χρεοκοπία τους θα κλείσουν εντελώς για εβδομάδες. Η οικονομική καταστροφή θα αφορά άμεσα την καθημερινότητα μας εφόσον το κλείσιμο τον τραπεζών θα σημάνει και το τέλος της οικονομικής δραστηριότητας τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στον δημόσιο.Εισαγωγές τροφίμων και καυσίμων θα καταστούν αδύνατες.Μεταφορές αγαθών το ίδιο. Καταστήματα λιανικής κλειστά λόγω έλλειψης αγαθών αλλά και χρημάτων των πελατών.

Έχουμε εστιάσει τα τελευταία χρόνια στην πιθανότητα της εξέγερσης των ΄΄παράτυπων» μεταναστών , άποψη που ενισχύεται από εγκλήματα που έχουν διαπράξει όπως η εν ψυχρώ εκτέλεση του Έλληνα στο κέντρο της Αθήνας πριν από τρία χρόνια καθώς ετοίμαζε το αυτοκίνητο του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγο του στο μαιευτήριο. Το θύμα κρατούσε μια κάμερα και δύο Αφγανοί τον σκότωσαν για να την κλέψουν.

Σχολιαστε