Κουρελιάζουν το Σύνταγμα της Χώρας για να μας αποτελειώσουν.

Oι διερευνητικές εντολές στα τρία πρώτα κόμματα oλοκληρώθηκαν.Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βάσει Συντάγματος  έπρεπε να  καλέσει όλους τους αρχηγούς μαζί στο ίδιο τραπέζι.
Ο Παπούλιας είδε ομως τους τρεις πρώτους αρχηγούς και μετά ειδε λέει τον κάθε ένα από τους υπόλοιπους αρχηγούς ξεχωριστά!!! 
Ρε τρελοπαππού αντάρτη, για πες μας σε ποια διάταξη του Συντάγματος αναφέρεται κάτι τέτοιο;
Και αυτό το έκαναν φυσικά γιατί δεν ήθελαν τα “δημοκρατικά” κοπρόσκυλα και λαμόγια, να κάτσουν όλοι μαζί με το Μιχαλολιάκο στο τραπέζι.
Ο Παπούλιας πήδηξε και πάλι το Σύνταγμα γιατί το Σύνταγμα λέει επακριβώς πως ο πρόεδρος της δημοκρατίας καλεί σε μία τελευταία προσπάθεια δημιουργίας κυβέρνησης, ΟΛΟΥΣ τους αρχηγούς ΜΑΖΙ για να δουν εάν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούν να συνθέσουν μία κυβέρνηση τελικά.
Το έχουν «πηδήξει» το Σύνταγμα εδώ και δυόμισι χρόνια με τα αντισυνταγματικά μνημόνια, τα χαράτσια, και την άκρως παράνομη και αντισυνταγματική κυβέρνηση του Παπαδήμου, δεν θα το πηδούσαν τώρα που θα έπρεπε να κάτσουν με το Μιχαλολιάκο στο τραπέζι; ….
Ερχεται μεγάλη εξέργεση και κρεμάλες προδότες.Και ολα αυτά για να περάσουν τα νέα μέτρα.Διαβάστετα γα να μην πείτε οτι δεν τα ξέρατε οσοι ψηφίσατε Ευρώ και Μνημόνια.Ερχονται τα Ζόμπι με την νεα κυβέρνηση ΝΔ -ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ

Διαβάστε τι έχετε να πληρώσετε από τον Ιούνιο και μετά…Διαβάστε τι έχει σχεδιάσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ…

Αν το ποσοστό των «ΣΑΠΙΩΝ» και των «ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ» ξεπεράσει το 10% και των δυο μαζί… Καλλίτερα να δέσετε μια πέτρα στο λαιμό σας και να πάτε από τώρα για φουντάρισμα ή να τινάξετε τα καθυστερημένα μυαλά σας στον αέρα…
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ…
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ… ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.


3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών !
4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια) : ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων, και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση, άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
15) Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι φόροι κατά 100%
17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής ωφέλειας.
18 ) ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.
19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
20) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
22) Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
23) Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄ κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
24) Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
29) Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

Σχολιαστε