ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ Ρωσίας-Ιράν-Χεζμπολάχ: «Αν οι ΗΠΑ επιτεθούν ξανά, θα απαντήσουμε με τρομαχτική δύναμη πυρός» – Κατεβαίνουν χιλιάδες Ρώσοι και Ιρανοί στη Συρία!

C8-c6XbWsAYcNVwΡωσία, Ιράν και Χεζμπολάχ έβγαλαν κοινή ανακοίνωση, στην ουσία πολεμικό τελεσίγραφο λέγοντας ότι η Αμερικανική επίθεση στην συριακή αεροπορική βάση πέρασε την «κόκκινη γραμμή» και πλέον θα υπάρξει απάντηση σε οποιαδήποτε νέα επιθετική πράξη!

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε πως και το Ιράν και η Ρωσία και η Χεζμπολάχ αλλά και οι σιιτικές πολιτοφυλακές θα αυξήσουν κατακόρυφα την υποστήριξη τους προς την σύμμαχο χώρα, Συρία.

«Αυτό που οι ΗΠΑ έκαναν στην Συρία ήταν μια πράξη επιθετικότηταs η οποία πέρασε τις κόκκινες γραμμές. Από τώρα και στο εξής, θα απαντήσουμε με τρομαχτική δύναμη πυρός σε οποιαδήποτε επιθετική πράξη ή σε οποιαδήποτε παραβίαση των «κόκκινων γραμμών». Οι ΗΠΑ γνωρίζουν πολύ καλά την ικανότητα μας και πως μπορούμε να απαντήσουμε» 

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας πως «γνωρίζουμε» ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την διχοτόμηση της Β.Συρίας και του Ιράκ.

Eπικοινωνία υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ των Α.ΓΕΕΘΑ Ιράν-Ρωσίας-Συρίας για συντονισμό της πολεμικής απάντησης…

O Iρανός Στρατηγός Mohammad Bagheri συνομιλεί αυτή τη στιγμή με τον Σύρο Στρατηγό Ali Abdullah Ayyoub.

Συνομιλία έχουν αυτή τη στιγμή ο Β.Πούτιν και ο Χ.Ρουχανί.

Ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί επιβεβαίωσε την υποστήριξη του Ιράν στην κυβέρνηση της Συρίας και «στον πόλεμο που διεξάγει κατά της τρομοκρατίας» στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, ενώ καταδίκασε την πολλαπλή αμερικανική πυραυλική επίθεση.

Ο Άσαντ είπε στον Ρουχανί ότι ο λαός κι ο στρατός της Συρίας, είναι«αποφασισμένοι να εξαλείψουν την τρομοκρατία από κάθε τμήμα της Συρίας», ενώ τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη που προσφέρει το Ιράν στο «έθνος της Συρίας».

Πάμε για τρομαχτικές εξελίξεις για την ανθρωπότητα…

Putin-Soigou-1

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ!!!

H  Βρετανία δια μέσου του YΠΕΞ B.Johnson  θα ηγηθεί των κρατών και θα απαιτήσει από τη Ρωσία να αποσύρει τις δυνάμεις της από τη Συρία κατά τη Σύνοδο των G7 στην Ιταλία αυτή τη βδομάδα. Στην ουσία δημιουργείται συνασπισμός ΝΑΤΟ με τελεσίγραφο στη Μόσχα.

Ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Sir Michael Fallon, κατηγόρησε τη Ρωσία λέγοντας πως είναι υπεύθυνη για κάθε θάνατο Σύρου πολίτη στην τελευταία χημική επίθεση στη Khan Sheikhun.

«Η επίθεση πραγματοποιήθηκε ενώ αυτοί-δηλαδή η Ρωσία- έβλεπαν. Ο Β.Πούτιν πρέπει να απολογηθεί για τις προηγούμενες υποσχέσεις ότι απομακρύνθηκαν τα χημικά του Μ.Άσαντ»

Σύμφωνα με διαρροές από τις ΗΠΑ, όλα θα κριθούν και αποφάσεις θα παρθούν μετά την επίσκεψη του Rex Tillerson στις 11-12 Απριλίου στη Μόσχα.

«Πιστεύω ότι η επίσκεψη στη Μόσχα και οι συναντήσεις θα μας φέρουν πολλές απαντήσεις και το πιστεύω ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει λάβει αποφάσεις» είπε με νόημα η  Haley.

«Έχουμε τρεις στόχους, το τέλος του Άσαντ, το τέλος της επιρροής του Ιράν και την ήττα του ISIS» τόνισε.

«Οι ΗΠΑ σκέφτονται όλες τις εναλλακτικές για δράση. Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται νέες κυρώσεις κατά Ρωσίας και Ιράν»πρόσθεσε.

 

O Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…..

ΠΗΓΕΣ: πενταπόσταγμα+ τρικλοποδια

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button