ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΡΙΖΑ! Ομόφωνα οι διευθυντές των σχολείων της Δάφνης στηρίζουν το διευθυντή του σχολείου του Αμίρ

yy

Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Δάφνης Υμηττού εκφράζουμε ομόφωνα τη συμπαράστασή μας στον Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης σχετικά με την ανυπόστατη καταγγελία για άνιση μεταχείριση μαθητή, ρατσισμό και ξενοφοβία.
Οι παραπάνω κατηγορίες δεν ευσταθούν για τους εξής λόγους:

1. Στο σχολείο όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες αντιμετωπίζονται ισότιμα ανεξαρτήτως καταγωγής, χρώματος ή θρησκείας.

2. Το σχολείο προσφέρει τις γνώσεις, την αγάπη και τη φροντίδα του σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές και τις μαθήτριες και ιδιαίτερα στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες (προσφύγων, μεταναστών) γεγονός που αποδεικνύεται από τη συνεχή προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, διατροφής και γραφική ύλη στα παιδιά αυτά.

3. Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων υλοποίησαν πλήρως το Π.Δ. 79/2017 σχετικά με την επιλογή σημαιοφόρων. Με την απόφαση τους να γίνει επαναληπτική κλήρωση προσπάθησαν να καλύψουν την έλλειψη πρόβλεψης του νομοθέτη στην περίπτωση που ο μαθητής (διαφορετικού θρησκεύματος) δεν επιθυμεί να παραστεί στην δοξολογία.

Με βάση τα παραπάνω θεωρούμε ότι πρέπει να σταματήσει κάθε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του 6 ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης.

Οι Διευθυντές/τριες

1 ο Δ.Σ. Δάφνης, Ευθυμία Ντάφου

2 ο Δ.Σ. Δάφνης, Αικατερίνη Αθανασοπούλου

4 ο Δ.Σ. Δάφνης , Βασιλική Πασχαλιώρη

5ο Δ.Σ. Δάφνης, Νικόλαος Ευσταθίου

7 ο Δ.Σ. Δάφνης, Ιωάννης Νούλης

8 ο Δ.Σ. Δάφνης, Μαρία Περαχωρίτη

9 ο Δ.Σ. Δάφνης, Δημήτρης Μπαλαφούτης

1 ο Δ.Σ. Υμηττού, Ευαγγελία Χατζημιχαήλ

2 ο Δ.Σ. Υμηττού, Χρήστος Βεσκούκης

3 ο Δ.Σ. Υμηττού, Θεοδοσία Παπαδοπούλου

4 ο Δ.Σ. Υμηττού, Δημήτριος Γιουτζής

View image on Twitter
 

Σχολιαστε