Καταλάβατε γίδια γιατί δεν είμαστε Γάλλοι και δε βάφουμε τη μούρη μας σαν τον κώλο της μαϊμούς;

014Το είδαμε κι αυτό… Κάποιοι επέλεξαν να κάνουν σήμερα τη μούρη τους σαν τον κώλo της μαϊμούς, κι αυτό το καραγκιοζιλίκι το βάφτισαν πόνο ψυχής για τα αθώα θύματα της Γαλλίας…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Συμπτωματικά όλα αυτά τα σούργελα που έκαναν σήμερα τη μούρη τους τρικολόρε, ελληνική σημαία δεν ύψωσαν ποτέ στο σπίτι τους για να τιμήσουν τις αιματοβαμμένες σελίδες της ιστορίας του τόπου.

Αυτή την ανάγκη δε την ένοιωσαν καμία από τις φορές που τα ορκ του ισλαμοφασισμού, βιάζουν και δολοφονούν γερόντια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Δε την ένοιωσαν ούτε όταν τα άλλα σούργελα που μας κυβερνούν, αποφάσισαν να καταργήσουν τα σύνορα για να εισβάλουν στη χώρα ανεξέλεγκτα οι ορδές των ισλαμοφασιστών, ντυμένοι πρόσφυγες, για να συνεχίσουν εδώ και αλλού το δολοφονικό τους έργο.
Ούτε πλαστική κονκάρδα με το έμβλημα του Ελληνισμού δε φόρεσαν για να τιμήσουν έστω και συμβολικά τους 10.000 δολοφονημένους Έλληνες πολίτες σ αυτά τα πέτρινα χρόνια της κρίσης.
Σήμερα όλοι αυτοί έγιναν Γάλλοι…

Τρομάρα να σας έρθει σούργελα. Γι ακόμη μια φορά τενεκέδες ξεγάνωτοι γίνατε. Μια χειραγωγούμενη μάζα πιθήκων γίνατε, που μαϊμουδίζουν μιμούμενοι ο ένας την ανοησία του άλλου.

Ένα τσούρμο άβουλα ανθρωπάκια είστε, που παριστάνετε τους ψυχοπονιάρηδες και τους ανθρωπιστές, επειδή… 
βαφτήκατε στα χρώματα της μόδας που πλάσαρε άλλη μια αμερικανιά του facebook.

Νομίζετε πως είστε περισσότερο άνθρωποι απ όλους εμάς που δεν κάναμε τη μούρη μας τσίρκο, και δεν αντιλαμβάνεστε πόσο πολύ ταπεινωθήκατε σήμερα.

Τι ήθελε λοιπόν σήμερα το facebook απ όλους εσάς???

Να πηδήξει το λιγοστό μυαλό σας ήθελε. Να σας κάνει να νοιώσετε Γάλλοι ήθελε… Δηλαδή να ταυτιστείτε με τα θύματα στο νου και την καρδιά σας, για να ενσωματώσετε την ιδιότητα του θύματος. Του παραιτημένου, του ανίκανου, του παράλυτου, του παραδομένου του απρόθυμου να αντισταθεί.

Και αυτό ακριβώς κάνατε.

Αντί ν αναζητήσετε πρότυπο αντίστασης και να ταυτιστείτε μ αυτό, σας σερβίρισαν το πρότυπο του θύματος και σας ταύτισαν εκμεταλλευόμενοι το αμφιβόλου ποιότητας μυαλό σας.

Σήμερα σας ζήτησε μούρη, για να βάλετε πάνω της την τρικολόρε, και τη δώσατε…. Αύριο θα σας ζητήσει κώλo για να βάλετε ποιός ξέρει τι, και θα τον δώσετε και αυτόν. Τόσο γίδια…

Όχι λοιπόν. Δεν είμαστε Γάλλοι. Για τα θύματα πονάμε περισσότερο απ όλους εσάς, ο καθένας από μας μόνος του. Πονάμε πριν απ όλα γιατί προειδοποιήσαμε για όλα αυτά που μόλις ξεκινούν ότι ο εφιάλτης θα ξεσπούσε, όταν εσείς σφυρίζατε αδιάφορα και ξερνούσατε αηδία για τον δήθεν «ανθρωπισμό» σας.

Όχι δεν είμαστε Γάλλοι… Γιατί είμαστε περήφανοι Σύριοι που παλεύουν υπερασπιζόμενοι το έθνος και την πατρίδα τους.
Δεν είμαστε Γάλλοι, γιατί είμαστε Παλαιστίνιοι που πολεμούν περήφανα και αποφασισμένα την Ισραηλινή πολεμική μηχανή.
Δεν είμαστε Γάλλοι γιατί είμαστε Υεμένιοι, από κείνους που δολοφονούν καθημερινά τα τέρατα του ισλαμοφασισμού, και για τους οποίους εσείς δεν ακούατε τίποτε.
Όχι δεν είμαστε Γάλλοι γιατί είμαστε Έλληνες. Δε βάφουμε τη μούρη μας στα χρώματα του κώλου της μαϊμούς αλλά την ψυχή μας στα χρεώματα της γαλανόλευκης, απαιτώντας να σταματήσει επιτέλους η χώρα μας να γίνεται χώρος υπερσυγκέντρωσης του ισλαμικού εφιάλτη.

Όχι δε βαφόμαστε σαν μαϊμούδες. Υψώνουμε ψηλά την Ελληνική σημαία, τη δική μας σημαία γιατί σεβόμαστε, τιμούμε και προστατεύουμε τη σημαία και της Γαλλίας και της κάθε Γαλλίας που ο σημερινός δικός σας «πρόσφυγας» θα γίνει ο αυριανός δικός τους φονιάς.

Καταλάβατε γίδια ή να το πούμε σε άλλη γλώσσα???

Η Χριστίνα Σκαρπαλέζου, πρότεινε τη μόνη περήφανη λύση που θα μπορούσε να καταστεί πραγματικό πρότυπο αντίστασης. Τολμήστε το αν έχετε πραγματικά τα κότσια…

Αυτός δεν είναι τρόπος συμπαράστασης αλλά μέθοδος αυτοεξευτελισμού

Καλησπέρα… Κοιτάω από εδώ… Κοιτάω από εκεί και σκέφτομαι σε ποια χώρα σήμερα βρίσκομαι…

Δεν είναι τρόπος αυτός συμπαράστασης… Κι απέναντι σε όλους αυτούς που διάλεξαν να κάνουν τη μούρη τους σημαία, η δική μου αντιπρόταση είναι αυτή…

Σχολιαστε