Ιράν: «Σε 7 λεπτά εξαφανίζουμε Τελ Αβίβ και τον Αμερικανικό 5ο Στόλο αν επιτεθείτε» – Προσομοίωση πυραυλικής καταιγίδας από ΗΠΑ-Βρετανία-Ισραήλ

tΣε εμπόλεμη κατάσταση πλέον Ιράν και ΗΠΑ-Βρετανία-Ισραήλ.»Αν το Ιράν δεχτεί επίθεση, θα ανταποδώσει καταστρέφοντας την Αμερικανική Ναυτική Βάση στο Μπαχρέιν όπως και το Ισραήλ» τόνισε το Ιράν!«Ο Αμερικανικός 5ος Στόλος που έχει καταλάβει τμήμα του Μπαχρέιν και η στρατιωτική βάση του εχθρού στον Ινδικό Ωκεανό είναι μέσα στην εμβέλεια των πυραυλικών συστημάτων του Ιράν και αν κάνουν το λάθος, θα τους εξαφανίσουμε» είπε ο Mojtaba Zonour, μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής του Ιρανικού Κοινοβουλίου.

«Μόνο 7 λεπτά απαιτούνται για τους Ιρανικούς πυραύλους να πλήξουν το Τελ Αβίβ» πρόσθεσε.

Υπάρχουν μεγάλες στρατιωτικές κινητοποιήσεις απ’όλους τους εμπλεκόμενους. Φαίνεται ότι ο Ν.Τραμπ θα υλοποιήσει άλλη μια προεκλογική του δέσμευση ότι και να γίνει: Θα πλήξει το Ιράν! Όπως είχε αποκαλύψει σύμβουλος του, δύο πολέμους θα πραγματοποιήσουν οι ΗΠΑ, ο ένας θα είναι εναντίον του Ιράν.

Το Ιράν πρέπει να βομβαρδιστεί γιατί σύμφωνα με τους Αμερικανούς και Ισραηλινούς υποστηρίζει διάφορες Σιιτικές ομάδες στη Μ.Ανατολή, όπως τη Λιβανέζικη Χεζμπολάχ, την Παλαιστινιακή Χαμάς και τους Χούθι στην Υεμένη ενώ αντιδρά και στη μετακίνηση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ. Ταυτόχρονα ΗΠΑ-Ισραήλ θεωρούν υπεύθυνο το Ιράν για τις τρομαχτικές απώλειες της Σ.Αραβίας στην περιοχή.

Δείτε εδώ τι έπαθαν οι Σ.Άραβες

VIDEO: New footage emerges of suicide boat hitting Royal Saudi Navy vessel off the coast of Yemen

ΗΠΑ και Βρετανία θεωρούν πιθανή μια επιθετική κίνηση του Ιράν στα Στενά του Hormuz, γι αυτό και οι Βρετανοί πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή προσομοίωση πολέμου εναντίον του Ιράν με την κωδική ονομασία “Redland” . Στρατιωτικές ασκήσεις όμως ξεκίνησε και το Ιράν! Οι ΗΠΑ έστειλαν στην περιοχή το αντιτορπιλικό USS Cole στα Στενά Bab al-Mandeb

Σχολιαστε