Θεοδωράκης: Μετά τη συνεργασία με τον Καμμένο, ούτε ανοχή, ούτε στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ

thodwrakisΜετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο, ο Σταύρος Θεοδωράκης αλλάζει τακτική και κατεύθυνση, καθώς το θέμα των ΑΝΕΛ ήταν «κόκκινη γραμμή» για το Ποτάμι.

Ούτε ανοχή, ούτε στήριξη πρόκειται να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ το Ποτάμι, όσο είναι στην κυβέρνηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αναφέρουν στελέχη του κόμματος, έπειτα από την ανακοίνωση της συνεργασίας Τσίπρα – Καμμένου.

Το θέμα των ΑΝΕΛ -το να συμμετέχει δηλαδή ο Πάνος Καμμένος στην κυβέρνηση- ήταν «κόκκινη γραμμή» για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος αποφάσισε τελικά να μην στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα.

Πάντως, σε δηλώσεις του χθες το βράδυ και ερωτηθείς σχετικά με μια πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε πως το Ποτάμι θα στήριζε την προσπάθεια να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και να μην γίνουν εκλογές.

«Ευρωπαϊκή πολιτική κοινωνικό πρόγραμμα ανάπτυξη και δικαιοσύνη. Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με αντευρωπαϊστές», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι «η ψήφος ανοχής είναι ένα από τα μοντέλα που μπορεί να επιλεγούν».

Άρχισαν τα «όργανα»…

pentapostagma

Σχολιαστε