Θα τους Αφήσουμε?

Οι ξένοι δυνάστες θελουν επίτροπο στη Χώρα μας και αμεσα να ψηφιστού τα νέα μέτρα. Εδω και τώρα ζητούν: απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μειώσεις μισθών και συντάξεων, αναδρομικές αυξήσεις αντικειμενικών τιμών, περικοπές φοροαπαλλαγών, μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών. Τα μέτρα αυτά απορρέουν από το δεκασέλιδο κείμενο που παρέδωσε χθες στους υπουργούς ο Λουκάς Παπαδήμος.. μετά τη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου. Δεν περιλαμβάνει μόνο αυτό που έχει ήδη συμβεί απο το πρώτο μνημόνιο: Την ολοκληρωτική κυριολεκτικά υποθήκευση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας και των πόρων του τόπου μαζί με τη ζωή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών του..

Στα 10 μέτρα στήνει την ελληνική οικονομία η Τρόικα.
Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, αυξήσεις φόρων στα ακίνητα, μειώσεις μισθών και συντάξεων και περικοπές φοροαπαλλαγών φέρνει το νέο Μνημόνιο. Έρχονται έως 3 μεγάλες αποκρατικοποιήσεις μέχρι τον Ιούνιο.
Ως προς τα διαρθρωτικά η Τρόικα πιέζει για επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων με δύο τουλάχιστον μεγάλες αποκρατικοποιήσεις ως το Ιούνιο του 2012 ενώ ζητά την απομάκρυνση των δικηγόρων και των συμβολαιογράρων από τις μεταβιβάσεις ακινήτων. Συστήνουν, το ίδιο να κάνει και ο υπουργός Οικονομικών για τους Διευθυντές των Εφοριών που δεν πιάνουν τους στόχους των εσόδων.
Διαλύουν Στρατό Αστυνομία,Υγεία ,Παιδεία για να ερθουν με στρατιωτικές δυνάμεις να επιβληθούν να κατασχέσουν τα φιλέτα και να αρπαξουν τον ορυκτό μας πλούτο..Ολοι οι Ελληνες μετατρεπονται σε σύγχρονους σκλάβους των 300-400 ευρω…ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ?

2 Σχόλια

 1. ΟΧΙ σε όλα λοιπόν κι αν δεν τους αρέσει το ΌΧΙ μας, τότε να συνοδεύσει κάποιος τους κυρίους στο αεροδρόμιο και μάλιστα το ταχύτερο δυνατό γιατί χαλάει κι ο καιρός και θα πουντιάσουν.
  Τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί είναι υπερβολικά σκληρά και ως εκ τούτου δεν έχουμε τίποτε άλλο να ακούσουμε και να συζητήσουμε.
  Λέω Ναι στην Ευρώπη και στο πνεύμα αλλαγής και βελτίωσης των δημοσιονομικών μας και της ανταγωνιστικότητας αλλά……. λέω ΌΧΙ στους αφεντάδες και στους εκμεταλλευτές.
  Ραγιάς δεν ξαναγίνομαι για κανέναν πολιτικό και για καμμία τρόικα.
  Διότι αν ξαναγίνω…..δεν θα περιμένω το 2021 να επαναστατήσω. Τώρα θα τα ‘χουμε τα κακά ξεμπερδέματα.
  Τέλος! Αφού το θέλουν έτσι , λέω ΕΙΡΗΝΙΚΑ τέλος.
  Κηρύσσουμε πτώχευση, πηγαίνουν όλοι στο διάολο και βλέπουμε πως θα τη βγάλουμε
  χωρίς τα καταραμένα λεφτά τους.
  Εν τω μεταξύ, να διεκδικήσουμε άμεσα και με κάθε επισημότητα ότι μας χρωστάει η Γερμανία και να ελεγχθεί με απόλυτη λεπτομέρεια η κάθε υπογραφή που επηρέασε το χρέος για να προσδιορισθεί το πραγματικό του ύψος. Είναι προφανές ότι, το μεγαλύτερο ποσοστό του είναι απεχθές.
  ΑΠ’ εκεί και πέρα όταν και όποτε μπορούμε θα τους ξεπληρώνουμε.
  ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Διότι οι ξένοι το ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ το σχοινί , όπως ο χωριάτης στο γαιδούρι που δεν υπολογίζει.
  Χρειαζόμαστε νέους φίλους και νέες παρέες όπου θα υπάρξει κατ’ αρχήν αλληλοσεβασμός.
  Θα με σεβαστεί και θα με βοηθήσει , θα τον σεβαστώ και θα δεχθώ τη βοήθεια του.
  Τέτοια βοήθεια όπως της Τρόικας ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ.
  Διότι , εξ’ όσων φαίνεται βέβαια, οι σημερινοί “φίλοι” μας ΔΕΝ μας σέβονται και όσο να είναι λειτούργησε το Ελληνικό ένστικτο και τα αισθήματα αυτά είναι πλέον αμοιβαία…….
  Άντε λοιπόν, μη χάνουμε χρόνο….. Ας προχωρήσουμε.
  Μάκης Π.

  Απάντηση
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  Απάντηση

Σχολιαστε