Θα αφήσουμε για πολύ τους προδότες να μας αποτελειώσουν?

Χθές μπήκε άλλο ένα καρφί στο σώμα της Ελλάδας μας στο Σταυρό που την έβαλαν οι “φίλοι και σύμαχοί της” με την βοήθεια των δωσιλόγων ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός όπως και ο Βρετανός πρωθυπουργός αρνήθηκαν να υπογράψουν.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός της ΧΟΥΝΤΑΣ  Παπαδήμος Παπαδήμιος ήθελα να πω, υπέγραψε εν ονόματι του Ελληνικού Λαού την παράδοση της χώρας μας στα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Μόνο που τον Παπαδήμο δεν τον εξέλεξε ο Ελληνικός Λαός. Τον εξέλεξαν ακροδεξιοί κολοτούμπες, ακροδεξιοί συνεργάτες των Ναζί. Των σύγχρονων Ναζί της Μέρκελ. Η εποχή που η Ελλάδα έλεγε ΌΧΙ και στήριζε την Λευτεριά της και την αξιοπρέπειά της πέρασε.
Ο κόσμος αφήνει να φθάσουμε στο πάτο.Αντι να τους σφάξει να τους κρεμάσει τους αφήνει να ξεπουλάνε τη χωρα,Η προδοσία συνεχίζεται.Κι ομως εξω απο το Ευρωκαζίνο τους με Εθνικό νόμισμα υπάρχει αναπνοή.Υπάρχει ζωή και οχι εξαθλίωση.Υπάρχει συνταξη υπάρχει οικογένεια υπάρχει επιχείρηση.Διότι με τοσα αποθέματα ορυκτού πλούτου η Ελλάδα δεν εχει ανάγκη κανέναν…Ομως με προδότες πολιτικούς δεν εχει μέλλον.Θα τους αφήσουμε ακόμη?

Σχολιαστε