Η Χρυσή Αυγή βγάζει το κόσμο στη πλατεία Συντάγματος σε μiα απ’ τις μεγαλύτερες και μαζικότερες πολιτικές συγκεντρώσεις σε στυλ “Ανένδοτου Αγώνα” σήμερα Σάββατο 30 του μήνα

Κανονικά θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:00 η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος, παρά τις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους αναφέρει με δημοσίευμα της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Τα μνημονιακά υπαλληλάκια της τρόικας φοβούνται τη συγκέντρωση αυτή η έχουν στήσει προβοκάτσια?

 Επειδή πολλά παίζουν μέχρι τις 10 Δεκέμβρη για αποσταθεροποίηση θα τα παρακολουθούμε. Ακόμη και εκλογές ετοιμάζουν τα καθάρματα που ποτέ δεν θα γίνουν διότι σχεδιάζουν κτύπημα με σεισμό (HARPP) και εισβολή της Τουρκίας.

Πάμε τώρα στο δημοσίευμα της Χρυσής Αυγής για την αποψινή συγκέντρωση:

Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού στο Σύνταγμα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.

Με κεντρικό σύνθημα: “Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές – Η Ελλάδα θα νικήσει” απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Συναγωνιστών! Είναι χρέος όλων των Ελλήνων να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.

Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Πλατεία Συντάγματος, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.

ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Από τις 15:00 θα είναι κλειστοί αύριο οι σταθμοί του Μετρό “Σύνταγμα” και “Πανεπιστήμιο”. Οι πιο κοντινοί σταθμοί του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος που θα είναι ανοικτοί για την προσέλευση στον χώρο της Συγκέντρωσης είναι οι σταθμοί “Ακρόπολη” και “Ευαγγελισμός“.ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ  ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ.

Την Μεγαλύτερη ανοιχτή πανελλαδική συγκέντρωση όλων των εποχών οργανώνει η Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα

το Σάββατο 30/11/2013 ώρα 19:00 μ.μ. Με ναυλωμένα Λεωφορεία από όλη την χώρα, πλοία απο Δωδεκανησα, Κυκλαδες, Κρητη, και Β. Αιγαίο, παρών και το ΕΛΑΜ Κυπρου.. άλλα και εθνικιστές από όλη την Ευρώπη την Σερβία και την Ρωσία

Σχολιαστε