Η τραγωδία της χώρας μας σε εξέλιξη

Aυτό που επρεπε να κάνει απο την πρωτη στιγμή ο Γ.Παπανδρέου το δημοψήφισμα το αποφάσισε χθές για να τινάξει την συμφωνία της Ευρώπης για την δήθεν διάσωση του Ευρώ και της Ελλάδος.Ομως το λαμόγιο δεν το εκανε πριν μας χώσει στο ΔΝΤ.Το δημοφήφισμα αν προλάβει να το κάνει ειναι σίγουρο οτι θα μας βγάλει εξω απο τα στόματα των Καρχαριών της Τροικας και του ΔΝΤ ειναι δημοκρατική διαδικασία και παρότι ηρθε αργά ειναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα κορακια του κόμματος του για αυτο δεν το θέλουν.Ομως ο ΓΑΠ το αποφάσισε για να περάσει μετα την καταρευση του Τραπεζικού συστήματος το Παγκόσμιο νόμισμα και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Όπως όλα δείχνουν, οι πρόωρες Εκλογές είναι θέμα χρόνου: Δεν πρόκειται ν’αντέξει ο Τζέφρυ με 151 Βουλευτές, ενώ οι τρεις που ανεξαρτητοποιήθηκαν (Αποστολάκη – Καιλή – Αντωνίου) είναι της ομάδας Βενιζέλου, που φυσικά επιζητεί Εκλογές για να ηγηθεί της επόμενης μέρας στο Πασοκ.

Νομίζουν τα αρχιλαμόγια της Βουλής, πως οι Εκλογές θα ξεπλύνουν την ελεεινή και ΔΩΣΙΛΟΓΗ στάση τους σχετικά με το Δημοψήφισμα: ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ!

Καταρχήν, θεωρούμε βάναυση προσβολή στον ελληνικό λαό την ανίερη συμμαχία όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων, μνημονιακών και «αντιμνημονιακών» ΚΑΤΑ του δημοψηφίσματος!
Μας λένε όλοι οι παραπάνω, πως ο Έλληνας ΔΕΝ είναι άξιος για να κρίνει μόνος του την τύχη της χώρας!

Μιλάμε για απύθμενο θράσος και υποκρισία και μάλιστα από κάποιους που μέχρι πρόσφατα έκαναν αιτήσεις για δημοψηφίσματα και μάζευαν υπογραφές!!!
Νομίζουν πως θα γλιτώσουν την οργή του λαού μέσω των Εκλογών! Κι εκεί όμως, θα τους πούμε ένα απόλυτο και βροντερό ΟΧΙ!
– ΟΧΙ στην εξαπάτηση και τη θρασυδειλία των κοινοβουλευτικών κοπριτών, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη χάσουν τη θεσούλα τους!

– ΟΧΙ στους ψευταράδες που στα λόγια είναι αντιμνημονιακοί, στις πράξεις όμως αποδεικνύονται χειρότεροι μνημονιακοί κι από τους μνημονιακούς!

– ΟΧΙ στους ψευτοπατριώτες της πλάκας που τάχα «αγωνίζονται για το καλό της πατρίδας», αλλά αντί να μιμηθούν τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ενδιαφέρονται μονάχα να σώσουν το τομάρι τους!

– ΟΧΙ στους ψευτοαριστερούς του βολέματος, που ενώ μας έχουν ζαλίσει τόσα χρόνια με την «αντικαπιταλιστική» και «αντιευρωπαική» θεωρία τους, στην πράξη τους απασχολεί μόνο η…διάσωση του Ευρώ!

ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Γνωρίζουμε πως ο κύριος λόγος που δεν θέλετε το δημοψήφισμα, είναι επειδή θα αναγκαζόσασταν να πάρετε ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ (ακόμα και η μη θέση ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ)!
Κάτι τέτοιο θα σας γελοιοποιούσε αφάνταστα για λόγους που ήδη έχουμε περιγράψει, ενώ οι κομματικοί στρατοί δεν θα κινητοποιούνταν, αφού δεν θα υπήρχε κάποια…ανταπόδοση (ρουσφέτι) για την ψήφο τους!

Δηλαδή, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!
Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ: ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ!

Σχολιαστε