Η συνένωση των Ελλήνων τους φοβίζει….Αρθρο του Χρόνη Προσαλέντη

Πάντα θα βρίσκουν  ένα βλήμα για να κτυπήσει

Τώρα που βλέπουν ότι ο Αρτέμης Σωρρας η END και ο κόσμος αρχίζει να γνωρίζει οτι υπάρχουν τα 600 δις ότι αθωώθηκαν από τη μήνυση του κατάπτυστου Γεωργιάδη.


 Τώρα που μαθαίνουν ότι τιμήθηκαν ως Εθνικοί Ευεργέτες στο κτήριο της Ευρωβουλής Λαμπράκης και Σωρρας για την προσφορά τους(600 δις) να ξεχρεώσει η Χώρα και να βγει από τα μνημόνια… 

Τώρα που έμαθαν αρκετοί Ελληνες οτι όταν είδαν τον όρο, για να σηκώσουν τα 600 δις,  μετατράπηκαν από την «Κυβέρνηση» των προδοτών  σε απατεώνες γιατί ζητήθηκε διαχειριστικός έλεγχος..


Τώρα που βλέπουν ότι η Χρηματοδότηση των Δήμων (Χορηγία) φέρνει την Οικονομική ανεξαρτησία και την απελευθέρωση των Ελληνων τι κάνουν?

Αναρτούν  άθλια δημοσιεύματα οτι ο Σωρρας ειναι απένταρος οτι δεν υπάρχουν τα 600 δις και το τελευταίο ότι θέλει ο Σωρρας το διαμελισμό της Ελλάδος !!!!!

Χρησιμοποιούν κάποιον Ιγνατιου (του MEGA) καποιο Ρηνο κ.α να γραφουν εναντιον του Σώρρα και της END  παραπληροφορόντας την κοινή γνώμη  γιατί φεύγει η γη κατω απο τα πόδια τους.Γιατί οι Ελληνες μαθαίνουν την αλήθεια οτι μπορούν να κόψουν τις αλυσίδες τους για μια Ελεύθερη Κέρκυρα για μια Ελεύθερη Ελλάδα.

Πολύ ευστοχη και η απάντηση του Ενεργου Ελληνα Γιάννη Καλογερόπουλου πάνω σε μια τέτοια περίπτωση δημοσιεύματος με πολύ παραπληροφόρηση.

Την δημοσιεύω  παρακάτω για να πάρουν απάντηση κάποιοι που ακόμα ειναι στο καναπέ τους και περιμένουν να σωθούν χωρίς να είναι ενεργοί πολίτες χωρίς να συνενωθούν με τους Ελληνες.

Χρόνης Προσαλέντης Δημοσιογράφος
 Επικεφαλής του συνδυασμού Ελεύθερη Κέρκυρα


Γιάννης Καλογερόπουλος απαντα σε βρωμικο δημοσίευμα: ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΚΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ !!! ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΙΣ 300 ΔΙΣ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ 600 ΔΙΣ ΜΟΝΟ !!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΥΤΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΟΥΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ Η ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ !!! 

ΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ !!!! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΔΩΡΕΑ !!!! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ Η ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!!! 

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΗ [ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ] !!! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΕ ΑΤΟΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ !!!! ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ Η ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ;;; Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ .!!! 

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ !!!!!!…..ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΑΡΘΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ;;;; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ !!! ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2, 3 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΑΓΗΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !!! 

ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ;;;; ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!! ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ !!!! …ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΙΠΛΑΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ !!!!!!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ .. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΠΙΩΝ … ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΤΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ … ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΛΠ !!!!! ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ …. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ;;;; Η ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!!!!!

Σχολιαστε