Η προδοσία ολοκληρώνεται.Ετοιμαστείτε για αιματηρή εξέργεση

Σαφές μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα , αφού κατέθεσε την διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
“Αναζητούν έναν “Καρατζαφέρη της Αριστεράς” δήλωσε προτρέποντας και τον Φ. Κουβέλη να μην εμπλακεί σε συγκυβέρνηση, όπως θέλουν τα σενάρια που κυκλοφορούν.
H προδοσία ολοκληρώνεται.ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΔΗΜΑΡ  συμφωνα με τελευταλιες πληροφορίες θα σχηματίσουν κυβέρνηση για να προασπίσουν τους Διεθνείς τοκογλύφους.Η ΔΗΜΑΡ τελικά επαιξε πονηρό παιχνίδι.Ο κόσμος θα τους σιχαθεί.Αμεσα θα ανακοινωσουν τα σκληρότερα μετρα και θα τα ψηφίσουν.Ο εμφύλιος ειναι πιο κοντά απο ποτέ.Δεν πήραν το μηνυμα των εκλογών.Δεν ασχολούνται με τον Ελληνα πολίτη.Δεν τους νοιάζει αν αυτοκτονούν πολίτες.Το μονο που κάνουν ειναι να εκτελούν την εντολή που ελαβαν να παραδώσουν τη χώρα.
Στροφή 360 μοίρες εκανε ο Φώτης Κουβέλης μαλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση κατα του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής δεν αξιοποίησε την ευκαιρία για κυβερνητική λύση. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με το σύνολο των χειρισμών της κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές με πιθανό αποτέλεσμα την αναθέρμανση του δικομματισμού και τη συντηρητική μετατόπιση.
 
Οι αντιφατικές δηλώσεις στελεχών του για την ελληνική οικονομία, η εμμονή στην καταγγελία της δανειακής σύμβασης, που συνιστά πτωχευτικό γεγονός και αποτελεί ρήξη με την Ευρωζώνη, δυσχεραίνουν την πολιτική συνεννόηση. Η διατύπωση μαξιμαλιστικών θέσεων ακυρώνει οποιαδήποτε λύση. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται με ορίζοντα τη νέα προεκλογική περίοδο.  
Η ΔΗΜΑΡ επιμένει σταθερά στη ρεαλιστική κατεύθυνση της σταδιακής απαγκίστρωσης από το μνημόνιο μέσα από σκληρή επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές μας αλλά και τη σταθερή προσήλωση στην παραμονή της χώρας στο ευρώ»
.

*Εαν ο Χαρατσοβαγγέλας δώσει την διερευνητική εντολή χωρίς να βρεθεί «λύση» στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γινει το «παντρεμα’ για να ολοκληρωθεί το θέατρο.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΞΕΡΓΕΣΗ.

Σχολιαστε