Η μεγάλη κομπίνα.Πως τα παίρνουνε οι Τράπεζες ,,,,,,, Όλα τα ποσά τα χρεώνουν στους πολίτες (5 video) Μας την έκαναν όπως το βάτραχο!!!

Επειδή κάποιοι λένε ότι τα οικονομικά είναι πολύπλοκα και δεν τα καταλαβαίνουν προσπαθώ να σας τα απλουστεύσω. Απλή μέθοδος των τριών 190 Δις ΑΕΠ (video 1) και 550 Δις το Χρέος (video 2) συμπεριλαμβανομένου των κρατικών εγγυήσεων προς τις τράπεζες. 289,4737% Ποσοστό χρέους επί του ΑΕΠ Απλά τα βάζουν σιγά σιγά όπως λέει και ο κύριος Λαβδιώτης γιατί απευθύνονται σε βατραχάκια. «Σιγά σιγά θα περαστούν» δηλ. θα σας τα παίρνουν εσαεί. Το video με το βατραχάκι απεικονίζει ιδανικά τον Έλληνα υπήκοο.
Και έτσι αποδεικνύετε ότι όλα τα κόμματα γνωρίζουν και δεν μιλούν. Κανένα κόμμα δεν έχει κάνει επίκαιρη επερώτηση για τις κρατικές εγγυήσεις προς τις τράπεζες συνολικού ύψους 233.000.000.000,00 €. Και δεν υπονοώ ότι όλοι οι βουλευτές τα αρπάζουν. Η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι ανθρωπάκια σαν και την πλειοψηφία του λαού μας που κοιτάνε το μισθουλάκο τους. Είναι δύσκολη βλέπετε η ελεύθερη αγορά όπως λέει και ο Βαξεβάνης στο τελευταίο video. Μεμονωμένη εξαίρεση αποτελεί ο Βασίλης Καπερνάρος που με την ερώτηση του υπάρχουν πλέον στοιχεία για ένα μέρος αυτών των κρατικών εγγυήσεων προς τις τράπεζες.

Συνεχίστε βατραχάκια μου να τρώγεστε με τις ιδεολογίες σας μέχρι να φτάσουμε σε εμφύλιο. Μέχρι τότε Τσίπρας Παπαρήγα Μιχαλολιάκος κλπ πληρώνονται αδρά για να σας αποβλακώνουν ότι δήθεν ενδιαφέρονται. Το ίδιο κάνουν βέβαια και οι φυλλάδες με τα blog. Τέτοιου είδους αναρτήσεις δεν τις αναμεταδίδουν. Με εξαίρεση ελάχιστα blog μετρημένα στη παλάμη του ενός χεριού. Όσο για τους καλεσμένους μαϊντανούς των καναλιών, συνταγματολόγους καθηγητάδες κλπ εντάσσονται με σιγουριά στην κατηγορία των βολεμένων που τρώει εις υγεία των κορόιδων.

550 Δις έχουμε πάρει κατά Στουρνάρα Ευαγγέλιον.

Στούρναρος ρωτάει τον ALEXIS CIPRA: Ποιος θα μας δώσει αυτά τα 550 Δισ. που έχουμε πάρει?? Δυστυχώς η αξιόπιστη ΝΕΤ δεν μας έδειξε την απάντηση του ALEXIS. Λέτε να τον ρώτησε από που προέκυψε το 550 Δισ.?? Γιατί στο τελευταίο Δελτίου Δημοσίου Χρέους εμφανίζονται μόνο 303 Δις και κάτι ψιλά.

Εκτός αν ο Στούρναρος συμπεριλαμβάνει τα 233 Δις που είχαν πάρει οι τραπεζίτες μέχρι τον Απρίλιο του 2012 μαζί με τα τελευταία ψιλά (δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν είναι 14 Δισ. πάνω κάτω) που πήραν για την ανακεφαλαιοποίηση του Δεκεμβρίου 2012. 
Αν και νομίζω ότι οι τραπεζίτες πήραν κάτι παραπάνω τον Δεκέμβριο του 2012.


Οπότε έχουμε Δημόσιο Χρέος 303 + 247 Τραπεζίτες
  = 
550 Δισ. που ΕΧΟΥΜΕ???? πάρει.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ

Σχολιαστε