Η Λερναία υδρα πρεπει να σκοτωθεί τώρα……(2 Φωτό μέσα απο τις περιλήψεις δημοσίευσης)

Συνεχίζεται η μάχη της πολιτικής ηγεσίας του Υπ.Οικονομικών για την περικοπή των δημοσίων δαπανών με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να προσλαμβάνει στο Πολιτικό του Γραφείου μερικά ακόμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Η Μαρία Κλαυδιανού ήταν υποψήφια βουλευτής με το… ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο ,…ενώ η Χριστίνα Μανωλοπούλου ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα.
Με κρατικά χρήματα  δικα μας δηλαδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος χτίζει τον κομματικό του στρατό ανά την Ελλάδα.Eτσι δίνει την μάχη  για την μείωση των δημοσίων δαπανών και έχοντας στο μυαλό του την… μητέρα των μαχών για την αρχηγία του αποκόμματος πλέον ΠΑΣΟΚ προσλαμβάνει στο Πολιτικό του Γραφείου μερικά ακόμα αργόμισθα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να χτίσει τον κομματικό του στρατό ανά την Ελλάδα.
 Βέβαια αν ρωτήσεις ολα αυτα τα κοπρόσκυλα η το Βαγγέλα θα σου πεί ότι διέγνωσε στις δυο κυρίες ένα σπάνιο πολιτικό αισθητήριο το οποίο και θα αξιοποιήσει στη μάχη με το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος.
Φίλοι μην  ξεχνάτε τις επόμενες ημέρες τα παιδια της Λερναίας Υδρας Σαμαρας,Καρατζαφερης θα φυγουν απο την στήριξη της Κυβέρνησης δήθεν για τα νεα μετρα οπως εχει το σχέδιο για να κοροιδεψουν καθε Κατίνα που θα βρουν μπροστά τους στις εκλογές που πιστεύουν οτι θα γινουν..
ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ…ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ…..ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ Τ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΟΤΙ ΑΙΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ….ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ……

Σχολιαστε