«Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ»!!!

Τα πιο πάνω επαγγέλλονται και διαλαλούν μέσα από τις μισελληνικές ιστοσελίδες τους τα πολιτικά σαπρόφυτα και οι σκουριασμένοι εγκέφαλοι του ανθελληνικού ΣΥΡΙΖΑ  !!!

ΔΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΚΟΛΟΥΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ….

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «rednotebook.gr» μέσω του λογαριασμού της στο facebook αναφέρει ότι: «Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ».

Οι σχεδόν 2.500 αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) αναλαμβάνουν την πρόληψη και την καταστολή βίαιων και εγκληματικών ενεργειών, όπως είναι οι ληστείες, οι βιασμοί, οι συμπλοκές, οι ανθρωποκτονίες. Καθημερινά αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις και τους κινδύνους του υπηρεσιακού τους βίου.

Παιδιά ηλικίας 23 και 22 χρόνων ήταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, Ιωάννης Ευαγγελινέλης και Γεώργιος Σκυλογιάννης, που δολοφονήθηκαν στις 3 Ιανουαρίου 2011. Επίσης τραυματίστηκαν σοβαρά ο Γιώργος Σπαντιδάκης, ηλικίας 22 ετών, και ο Παναγιώτης Γλυνιάς ηλικίας 23 ετών.
Αυτά τα παιδιά που διακινδυνεύουν την ζωή τους για την ασφάλεια μας είναι «καθάρματα» για τον ΣΥΡΙΖΑ.  ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…

Σχολιαστε