Η κηδεία της Κύπρου είναι η αρχή της φρίκης οσων μας ετοιμάζουν

Του Δημοσιογράφου  Χρόνη Προσαλέντη
Η συμφωνία του Eurogroup είναι η κηδεία της Κύπρου. Ο Προδότης Αναστασιάδης κάνοντας αρχικά ψεύτικα τσαλιμάκια ότι θα παραιτηθεί και θα ζητήσει δημοψήφισμα παρέδωσε τη Κύπρο ξεβράκωτη στις ύαινες και τ άλλα όρνια. Μέχρι και 60% αρπαγή καταθέσεων συζητούσαν τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης. Όλα δείχνουν Κύπρος και Ελλάδα παραδίδονται στο βωμό του σχεδίου (Ατζέντα 21) αλυσοδεσίματος της ανθρωπότητας!

Όταν ένα Έθνος με τόσο πλούσια κοιτάσματα δεν έχει άλλη λύση παρά το Γερμανικό σφαγείο σημαίνει ότι όλη η Ευρώπη και δη ο Νότος δεν έχει μέλλον.Η φρίκη έρχεται από 10 τραπεζίτες που διοικούν την Ευρωπη.Οι Νεοταξίτές θα υποδουλώσουν τους πάντες.Η Κύπρος είχε την ευκαιρία να περάσει στην Ευρασιατική Ένωση και να γλυτώσει αλλά τα όρνεα την άρπαξαν πριν σωθεί.Τώρα μόνο ο λαός της μπορεί να την πάρει από τα νύχια των αρπακτικών.


Η Ελλάδα θα είναι το επόμενο θύμα του Eurogroup.Να που γίνετε πάλι η προδοσία  στη Κύπρο και το παγκόσμιο κτύπημα στην Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ‼ Οι εδώ προδότες ψήφισαν αυτά τα μέτρα.Τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται με ταχύτητα παγκοσμίως!

Η σταθερότητα από σήμερα πάει στα χαμένα.Τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι ραγδαία.Ο κίνδυνος  ανάληψης καταθέσεων αρχίζει. Το ευρώ και το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει για να μοιράσουν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο με το μεγάλο πόλεμο που θα ξεκινήσει. Όλα αυτά δεν θα γίνουν  με συμβατικά όπλα άλλα και με αρκετά πυρηνικά!!!

Σχολιαστε