Η επανασταση ξεκινησε απο τις ΑΛΠΕΙΣ

ΕΔΩ εκανε διακοπας ο μεγαλος Προεδρας!!! Με καταθεσεις 1600 ευρω -ο,95 λιρες Αγγλιας και 16,95 δολλαρια πως τα βγαζεις περα προεδρα  …..κριμα γαμωτο μου πεινας και εσυ οπως ο λαος της ΕΛΛΑΔΑΣ μας…. 

Courchevel:Το όνομά της είναι συνώνυμο του καλού σκι και της καλοπέρασης. Είναι χτισμένη σε 3+1 διαφορετικά επίπεδα, με αυτό που βρίσκεται στα 1.850 υψόμετρο να είναι και η πλέον κοσμοπολίτικη και «τσιμπημένη» επιλογή από τις υπόλοιπες των 1.650 μ., 1.550 μ. και 1.300 μ. (Le Praz), όσο και από αυτές της ευρύτερης περιοχής των Τριών Κοιλάδων (Val Thorens, Les Menuires, Meribel, La Tania). 


Αν δεν το καταλάβατε ακόμα, βρίσκεστε στη μεγαλύτερη περιοχή για σκι του κόσμου, με όλα τα προαναφερόμενα χιονοδρομικά κέντρα να επικοινωνούν μεταξύ τους προσφέροντας πίστες όλων των επιπέδων, συνολικού μήκους 600 χλμ.! 

Το ονειρευόταν από μικρο παιδί να περάσει κάποιες μέρες σαν βασιλόπουλοΕίχε πάντα την…φιλοδοξία να είναι δίπλα σε αρχοντόπουλα και κροισους.,του άρεσαν τα μεγαλεία και …τα μεγάλα τραπέζια να είναι πρασινοστολισμενα.

ΑΥΤΟΙ είναι οι λόγοι που δεν μπορεί να κατανοήσει ο ΠΑΝΟΣ τους εθελοντές των ΑΝΕΛ ,αλλά και τους ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό.

ΟΤΑΝ είναι να φύγει διακοπές αμολάει μια στομφώδη μεγάλο -παπαρια πότε για επανάσταση,πότε για προδότες…κλπ.
ΚΑΛΑ ρε προεδρα πόσο μακακες θεωρείς τους ΕΛΛΗΝΕΣ.


fonaklas.blogspot.gr

Σχολιαστε