Η επανάσταση είναι κοντά και θα ξανά γεννηθεί η δημοκρατία από την τέφρα της!!!

Πουλήστε τις δωρεές, πουλήστε τα καλά κομμάτια ΑΤΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, όλους τους αθλητικούς χώρους, πετρέλαια, τουριστικά νησιά, ορυκτό πλούτο, κλείστε βιοτεχνίες και μικρομάγαζα. Κάψτε τα καλύτερα αγροτικά κτήματα να γίνουν επιχειρήσεις χωρίς απασχόληση να κερδίζουν οι νταβατζήδες μας μολύνοντας ότι έχει μείνει αμόλυντο, βάλτε τον λαό να αυτοκτονεί, να αλληλοτρώγονται, να κάνετε άνετα τις προδοσίες σας!!!

Που θα πάει ρε προδότες θα ξυπνήσουν τα κομματικά ζόμπι και θα δουν ότι δεν ήταν προδότες μόνο ο Μητσοτάκης, η Μπακογιάννη, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, είναι οι ίδιοι προδότες και χειρότεροι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης, ο Τσίπρας, η Παπαρήγα, ο Καρατζαφέρης, Όλη η Βουλή!

Θα ξυπνήσουν τα κομματικά και θρησκευτικά ζόμπι και θα σας κρεμάσουμε στην ιερά οδός όπως έβαζαν οι αρχαίοι να τιμήσουν τους ήρωές τους!

Σε όλη την αρχαία ιερά οδός θα σας κρεμάσουμε για να χωρέσετε γιατί πνιγήκανε στους προδότες!

Η επανάσταση είναι κοντά και θα ξανά γεννηθεί η δημοκρατία από την τέφρα της!!!

Διάφορα προδοτικά δημοσιογραφικά, φιλοσοφικά και πνευματικά  παπαγαλάκια προσπαθούν μάταια να αποπροσανατολίσουν τα σημερινά κομματικά και θρησκευτικά ζόμπι, λέγοντας ότι επείγει η αλλαγή στην μεταπολιτευτική  μεσαία τάξη, αφήνοντας απ’ έξω ασχολίαστη, απείραχτη την μοναδική και προδοτική τάξη την ελίτ!!!

Σχολιαστε