Η εισβολή του ΙΡΑΚ ήταν ο σπόρος για τον Γ.Π.Π που ερχεται

Στις 2 Αυγούστου 1990 το Ιράκ εισέβαλε και κατέλαβε το Κουβέιτ. Σχεδόν αμέσως σχηματίστηκε μια συμμαχική δύναμη 35 κρατών, με πρωτοβουλία των ΗΠΑ και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, η οποία απελευθέρωσε το Κουβέιτ στις 27 Φεβρουαρίου 1991.

 Αυτός είναι με δυο λόγια ο Α” Πόλεμος του Κόλπου (Περσικού), η «Μητέρα όλων των Μαχών» για τον ηγέτη του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεΐν, η «Επιχείρηση: Καταιγίδα της Ερήμου», σύμφωνα με τη στρατιωτική ορολογία. Ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός πόλεμος της ιστορίας, αφού χάρις στο CNN μπήκε σε κάθε σπίτι κι έγινε τηλεοπτικό θέαμα. Στις 29 Νοεμβρίου 1990, το Συμβούλιο Ασφαλείας άναψε το «πράσινο φως» για στρατιωτική επέμβαση στο Κουβέιτ, δίνοντας προθεσμία έως τις 15 Ιανουαρίου 1991 στο Ιράκ να αποσύρει τις δυνάμεις του από το εμιράτο.


Τις παραμονές του πολέμου η Συμμαχία είχε αναπτύξει στον Κόλπο μια μεγάλη στρατιωτική δύναμη, με όπλα νέας τεχνολογίας, τα λεγόμενα «έξυπνα» όπλα, για χειρουργικά πλήγματα ακριβείας. Με αρχηγό τον αμερικανό στρατηγό Νόρμαν Σβάρτζκοπφ ( φωτο), η συμμαχική δύναμη αριθμούσε 1.000.000 στρατιώτες, 1.820 αεροσκάφη, 3.318 τανκς, 8 αεροπλανοφόρα και μεγάλο αριθμό πολεμικών πλοίων.

Τα ελικόπτερα «Απάτσι» έδωσαν το σύνθημα της επίθεσης στις 2:38 π.μ. ώρα Βαγδάτης της 17ης Ιανουαρίου 1991, καταστρέφοντας εγκαταστάσεις ραντάρ των Ιρακινών. Ακολούθησαν συνεχείς έξοδοι πολεμικών αεροσκαφών, που βομβάρδισαν αεροδρόμια και στρατηγικούς στόχους. Την ίδια στιγμή, η Βαγδάτη βομβαρδιζόταν με πυραύλους «Τόμαχοουκ» και η εικόνα αυτή έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του CNN. ΠΗΓΗ:http://www.sansimera.gr/articles/387#ixzz35q6F3jpK

Όλο το προηγούμενο διάστημα ¨δεξαμενές σκέψης¨ προπαγάνδιζαν μέσω των ΜΜΕ τον επικείμενο Αρμαγεδώνα με αναφορές και ιστορικά στοιχεία. Ο κόσμος κολλημένος στην τηλεόραση έβλεπε την ¨τηλεοπτική φιέστα¨και αγωνιούσε για τα τεκταινόνενα. Το πάνω χέρι το είχαν οι Αμερικανοί και φυσικά ουδείς λόγος για την Ρωσία του ¨μπεκρούλιακα¨ Γέλτσιν που προσπαθούσε να προσαρμοσθεί σαν νήπιο στον¨ παράδεισο του καπιταλισμού¨της Δύσης.

Και τότε υπήρχαν αγωνιούσες Ελληνικές ψυχές και μετέφεραν τις τηλεοπτικές ειδήσεις της προεργασίας του επικείμενου πολέμου στους Αγιορείτες Πατέρες και αυτοί με την σειρά τους ¨εδέοντο σε ολονυκτίες υπέρ της Ειρήνης του Σύμπαντος Κόσμου¨ για να υποχωρήσει και να μετριασθεί το κακό. Τότε δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, φυσικά ούτε και το διαδίκτυο για να είναι άμεση η πληροφόρηση.

Λίγο πρίν το όρθρο της17 Ιανουαρίου του 1991 μέσα στο βαθύ σκοτάδι εκείνης της κρύας νύκτας του χειμώνα, κτύπησε το τηλέφωνο σε ένα Αγιορείτικο Μοναστήρι. Κάποιος λαικός γνωστός της Μονής έκρινε ότι έπρεπε να ειδοποιήσει τους Πατέρες ότι το ¨κακό ξεκίνησε στο Ιράκ¨ όπως το αναμετέδιδαν τα τηλεοπτικά κανάλια.

Οι Πατέρες με την σειρά τους έκριναν ότι έπρεπε να ενημερώσουν τον Γέροντα Παίσιο στην Παναγούδα που όλο αυτό το χρονικό διάστημα άνεμπεμπε και αυτός ευχές¨υπέρ της Ειρήνηςτου Σύμπαντος Κόσμου¨.

Μέσα στο βαθύ ακόμα σκοτάδι και το κρύο πορεύθηκαν στο μονοπάτι προς την γνωστή σε όλους μας ¨ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ¨ κάποιοι Μοναχοί. Δεν ήθελαν να ανησυχήσουν τον Γέροντα λόγω της επιβαρυμένης υγείας του. Όμως μόλις έφτασαν στο κατώφλι, τους περίμενε ο Γέροντας.
* Γέροντα το κακό ξεκίνησε.
* Το ξέρω ευλογημένοι εδώ και τρείς ώρες!!
Δεν ήθελαν να τον ρωτήσουν πως το ήξερε, ποιος τον ενημέρωσε γιατί γνώριζαν το ¨πνευματικό ύψος ¨στο οποίο εκινείτο ο Γέροντας τους.
* Τώρα έριξαν τον σπόρο της καταστροφής, θα περιμένουν και άλλο χρόνο για να τον θερίσουν, αλλά στο τέλος θα ¨θερίσουν¨ από μόνοι τα κεφάλια τους… συνέχισε ο Γέροντας ( Μαρτυρία προσκυνητή) Μπορεί να αμφιβάλλουμε σχετικά με τα λεγόμενα του Γέροντος Παισίου γιατί και αυτό είναι μέσα στην ελευθερία και το αυτεξούσιο της ανθρώπινης φύσης.

Όμως μέρα με την μέρα αυτές τις δύσκολες στιγμές ξεδιπλώνεται όλο το γεωπολιτικό πλάνο όπως το σκιαγράφησε ο Άγιος αυτός Γέροντας με τις κατά περιόδους επισημάνσεις του σε διάφορους προσκυνητές, δίνοντας μια πνευματική παρακαταθήκη σε εμας, ότι τελικά ο Άγιος Θεός θα βοηθήσει το πλάσμα του από την σχεδιαζόμενη Παγκόσμια ανθρωποκτονία των αντίχριστων δυνάμεων.

¨Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη. Θα ενωθούνε Αιγύπτιοι, Άραβες , Λίβυοι και θα επιτεθούνε προς Βορρά. Τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα.¨ Απόσπασμα απο το βιβλίο » Το Μεγάλο Μυστικό του Γέροντα Παΐσιου» Μ. Μιχαήλ http://agiotokos-kappadokia.gr/

Μια είδηση χθές το βράδυ από το πρακτορείο DEBKAfile Exclusive Report Jun 26, 2014, 6:49 PM (IDT) King Abdullah calls up Saudi armed forces on high preparedness. Egyptian troops ready to fly to kingdom μας ενημέρωνε ότι
¨ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ Abdullah ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΡΑΚΙΝΗ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ISIS ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.¨ Δηλ παρακολουθούμε στην Μέση Ανατολή να έχουν διαρραγεί συμμαχίες και στρατηγικές σχέσεις και ο καθένας κάνει ότι του κατεβάζει ο λογισμός και τα πάθη του.

¨Μετά θα επιτεθεί η Ανατολή ( Ρωσία) προς την Δύση.¨ http://agiotokos-kappadokia.gr/ από το ίδιο απόσπασμα των λεγομένων του Γέροντος Παισίου από την δεκαετία του 80.

Σήμερα διαβάζουμε 27 Ιουνίου ¨Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία θα πάρει μέτρα για να προστατεύσει την οικονομία της, εφόσον αυτή επηρεασθεί αρνητικά από την υπογραφή συμφωνιών από την Ουκρανία, τη Γεωργία και την Μόλδαβία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIΑ ¨ Dow Jones Newswires, και από Capital .gr

Αργά χθες την νύκτα ο υπουργός Εξωτερικών του κράτους του Ισραήλ, Αβιγκντορ Λίμπερμαν, σε συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζον Κέρι με τις παρακάτω δηλώσεις του …
¨Λίμπερμαν: Προκαθορισμένη η ανεξαρτητοποίηση του ιρακινού Κουρδιστάν. . Οι Ισραηλινοί ειδικοί, πρόσθεσε, προτείνουν να αναγνωριστεί το ταχύτερο δυνατόν το νέο κράτος, μόλις αυτό σχηματιστεί¨ http://www.ethnos.gr/ On Line 23:59 26/6
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τον Γέροντα Παίσιο μετά από 25 τουλάχιστον χρόνια…. στο πρώτο σκέλος των τεκταινομένων. Φυσικά έπεται και συνέχεια. ¨ Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα αλλά σύντομα…¨
Μαρτυρίες Προσκυνητών. Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994
Ο Γέροντας πρέπει να προγνώριζε ότι οι αντίχριστες δυνάμεις στον πόλεμο του Περσικού κόλπου το 1991 ναρκοθέτησαν την ανθρωπότητα με τον σπόρο της Παγκόσμιας καταστροφής την οποία την απεργάσθηκαν τόσα χρόνια για να σκάσει στις ημέρες μας μέσα στην γεωγραφική έκταση που προσδιορίζεται στον βιβλικό χώρο του ¨Κήπου της Εδέμ¨ και οριοθετείται στο πρώτο βιβλίο της Γένεσης στην περιοχή της Μεσοποταμίας ανάμεσα στους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη. Η πολεμική φωτιά θα κάψει την παγκόσμια αμετανοησία και αμαρτία και θα γίνει η αιτία να χωρίσει η ήρα από το στάρι, αλλά ουσιαστικά θα γίνει η αφορμή να κηδευθεί ο αποκρουστικός Εφιάλτης του απάνθρωπου πολιτισμού της Παγκοσμιοποίησης.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3756.html#ixzz363RRR8km

Σχολιαστε