Ευθυνες στη ΝΔ για το εκλογικό αποτέλεσμα..

Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Άρχισαν τα όργανα στη Νέα Δημοκρατία για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τις ευθύνες….Ο πρώτος που ευθύνεται για την τραγωδία είναι ο Νικολάκης που ορισμένα Μέσα δεν τον πιάνουν στο στόμα τους…..Αυτός που την πληρώνει είναι ο Σπίνουλας που εκτελούσε οδηγίες του Νικολάκη…..Προσπαθούν να κόψουν τα ποτάμια αγανάκτησης και φτιάχνουν παραποτάμους κατά της Νομαρχιακής Επιτροπής….Συνήθης τακτική εδώ στη Κέρκυρα όσων κατέχουν εξουσία και όσων δήθεν την ελέγχουν!!!!

ΔΕΝΔΙΑΣ και ΓΚΙΚΑΣ δεν θέλουν να εμφανιστούν άλλα πρόσωπα στη πολιτική σκηνή και βαράνε οι κολαούζοι τους το Σπίνουλα…Σαφώς και αυτός έχει τις ευθύνες του αλλά ποιος καθοδηγούσε? Οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ της παραπληροφόρησης επί τω έργω….

Και τι να την κάνετε τη ΝΔ?….. ένα όργανο εξυπηρέτησης της Νέας Τάξης πραγμάτων που δολοφονεί με τα μέτρα και τους γραμμένους έτοιμους Νόμους που τους περνάνε στη Βουλή κατ εντολή των επικυρίαρχων? Ο λαός θα βάλει τέρμα σ αυτό το σάπιο σκηνικό αλλά θα γίνει με Λαϊκά Δικαστήρια….Και τότε τρεχάτε ποδαράκια μου…………………..

Σχολιαστε