Ευα Παπαγγελή.Μια ακόμη ξεβράκωτη ΟΝΕΔΙΤΙΣΑ στα ψηφοδέλτια της ΝΔ (3 φωτό)

moynaΜετα την Νονη Δουνια μας ερχεται αλλη μια ξεβράκωτη η περίφημη ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή, η οποία αφού αμφισβήτησε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου έρχεται με δεύτερο χτύπημα στο Facebook να χαρακτηρίσει τα Δεκεμβριανά: Νίκη της Δημοκρατίας Ενάντια στον Ολοκληρωτισμό.

Η Ελλη  κάνει διεθνή καριέρα, ως μοντέλο ανάμεσα στα Σούρμενα και στο «OΛΑ», και ως ντιζέζ στο Εξοχικό Κέντρο «Γονατιστή Αφροδίτη» που βρίσκεται στα απόκρυφα βουνά των Τρικάλων, σάς αποκαλύπτουμε τους πανούργους μέντορες της, οι οποίοι κρύβονται πίσω από την αντιΑριστερή-αντικομμουνιστική υστερία της Ελλης.

Πρόκειται για τους Φαήλο Κρανιδιώτη και Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Οι δύο άνδρες μεταμφιεσμένοι σε ιερείς καταφθάνουν, συνήθως περασμένα μεσάνυχτα, εις την οικία της νεαράς Οννεδίτισας και αρχίζουν επίπονα σεμινάρια ιδεολογικής προπαγάνδας ως το ξημέρωμα.

Ο εντοπισμός της Ελλης δεν είναι αθώα υπόθεση. Πρόκειται για ένα πανούργο σχέδιο που εισηγήθηκε στην διορατική Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου μεγάλη αμερικανική εταιρεία πολιτικής επικοινωνίας και διαχείρισης κρίσεων. Η συμβουλή της ήτανπως αν θέλετε να κυριαρχήσετε ιδεολογικά της Αριστεράς δεν πρέπει να της επιτίθεσθε με πολιορκητικούς κριούς τους Ταμήλο, Τζαμτζή και Αδωνη γιατί επιτυγχάνετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία πρότεινε να εντοπισθεί ένα ωραίο και sexy κορίτσι, η οποία θα μπορούσε επικοινωνιακά τα περάσει το μήνυμα πως όποιος είναι Αριστερός είναι εκτός μόδας, εκτός εποχής. Κάπως έτσι κι αφού κινητοποιήθηκαν φωτεινά μυαλά της ΝΔ όπως η Σοφία και ο Ταφούλας, μετά από έρευνα αγοράς και εξαντλητικά casting, η Ελλη ήταν εκείνη που επελέγη γι΄αυτό το ρόλο.

Από την πρώτη στιγμή κορυφαίοι ινστρούχτορες της Δεξιάς όπως ο Βαγγέλης Μειμαράκης και ο Πάνος Παναγιωτόπουλοςδήλωσαν πρόθυμοι να αναλάβουν την δια βίου μάθηση και μύηση της Ελλης στην ιστορία και τα κατορθώματα της Δεξιάς στην Ελλάδα.

-Πίσω μην σαν γαμήσω παλιοπούστηδες…τους διεμήνυσε, μέσω του Γιώργου Μουρούτη, ο Φαήλος.

Πράγματι οι δύο πρόθυμοι έκαναν πίσω και μέσω της απευθείας ανάθεσης οι Φαήλος και Ανδρέας πήραν πάνω τους την μικρή Ελλη.

-Τι σου κάνω Ελλη μου;

Ακούγεται τις νύχτες ο Φαήλος καθώς διδάσκει στην Ελλη την δεξιά οπτική του Εμφυλίου

.Την ιστορία της πατρίδας μας Αγαπουλίνο μου…,

του απαντάει εκείνη.

Δίπλα στον Φαήλο, ο Παπαμίμικος αρχίζει να κινείται επιδέξια ενώ ρωτάει την Ελλη

-Τι είναι αυτό που σού δείχνω τώρα Ελλη μου;

.Το Κίνημα της Βόλβης Αγαπουλίνο μου…,

απαντά εκείνη.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι δύο άνδρες μέσα από αυτή την διαδικασία της κατήχησης-από το Κατηχητικό-έχουν μετατρέψει την Ελλη σε αντικομμουνιστικό υπερόπλο.

Και οι τρεις τους-η Ελλη, ο Φαήλος και ο Ανδρέας-περιμένουν να πέσει το σκοτάδι για να αρχίσουν τα σεμινάρια.

Η πρόοδος της Ελλης δε, είναι εντυπωσιακή.

eya 2

eya 1

κουρδιστο πορτοκαλι

Σχολιαστε