Ερωτήματα στο facebook που εχουμε πολλοί…γιατί κάποιοι είναι στη γιάλα τους!!!

zesoyiΓια να μην πέφτει πολύ ροχαλητό διαβάστε μερικά μηνύματα που γράφτηκαν στο Facebook και ξυπνήστε οσους μπορείτε γιατι έρχεται η σειρά μας….Δεν ειμαστε Γαλλοι Ειμαστε Συριοι ,Λυβιοι Παλαιστίνιοι κλπ που χάσανε την μάνα πατέρα παιδιά σπίτι και ζωη.Δεν ταυτιζόμαστε με όσους έχουν διαλύσει οργανωμένα κράτη έχουν εξοπλίσει τέρατα που αποκεφαλίζουν και καίνε ανθρώπους κ.α Ολα αυτα γι να αρπάξουν το πλούτο καθε κράτους οπως κανουν στο δικό μας με τα μνημόνια ολα αυτά τα καθικια που δήθεν λυπούνται για οτι γίνεται στο Ευρωπαικο η αμερακανικο έδαφος.Δεν θελουμε καμιά δολοφονία θελουμε Ελευθερια και Δημοκρατια αλλα οχι αλλα καρτ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

ΑΧΙΛΕΑΣ:ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥς ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥς…
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΟΤΑΝ ΣΦΑΓΙΑΖΑΝΕ ΤΟΥς ΣΥΡΙΟΥς??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ??
ΓΙΑΤΙ…ΓΙΑΤΙ…ΓΙΑΤΙ…
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΠΛΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ..ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΝΕΤΕ,,,,ΟΙ ΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ…
ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΓΑΛΙΑ…ΠΕΝΘΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…
ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ…ΤΗ ΦΑΚΑ ΟΜΩς ΟΧΙ…!!!!!

ΚΩΣΤΑΣ:ΑΠΟΨΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ …ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!
Αισθάνομαι αποντροπιασμό για τα άνανδρα εγκλήματα στο Παρίσι. Συμπάσχω και συμμερίζομαι τον φίλο (και δανειστή…) Γαλλικό Λαό στο δράμα που ζει.
Εύχομαι πουθενά και ποτέ ξανά !!!
Βλέπω σήμερα τους φίλους μου να βάφονται “τρικολόρ” ….
και σκέφτηκα εκείνους τους άμοιρους Ρώσους (200 στον αριθμό) που εξαερώθηκαν στο αεροπλάνο την προηγούμενη εβδομάδα στο Σινά.
Αυτοί δεν είχαν μάνα ? Δεν άξιζαν συμπόνια ?
Δεν άκουσα τότε κανέναν να πει “Prey for Russia” ….
και η σύγκριση είναι μια τεράστια αδικία μπροστά στην ίδια αποτρόπαιη, άνανδρη και βάρβαρη τρομοκρατική πράξη !!!

ΚΑΙΤΗ:ρε σεις προχθές που χτύπησαν το ρωσικό αεροπλάνο με 228 επιβάτες γιατί δεν ντύσατε τα προφίλ σας με την ρωσική σημαία??? Δέν ήταν άνθρωποι αυτοί???? Επιλεκτικές ευαισθησίες έχετε………….

AΠ: είναι όλοι αυτοί οι δημοκράτες που ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να βάλλουν την Ελληνική Σημαία αλλά σήμερα βάζουν την Γαλλική για να είναι όπως λέμε ΙΝ.. προχθές στο τριπλό τρομοκρατικό κτύπημα του ISIS στο Λίβανο κανείς απ’ όλους αυτούς ούτε καν ανέφεραν τιποτα … ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ.. τις Μ@@@@ των πολιτικών τις πληρώνουν σε τελική αανάλυση ΜΟΝΟ ΑΘΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…

ΘΕΟΔΩΡΟΣ:

Για τους πάνω από 4.000 που αυτοκτόνησαν στην Ελλάδα δεν μιλά κανείς….
Για τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς της Συρίας δεν μιλά κανεις…
Για τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς της Λιβύης δεν μιλά κανείς…
Για τους εκατοντάδες νεκρούς της Παλαιστίνης δεν μιλά κανείς…

Για το Παρίσι , το Ισραήλ, σκίζονται όμως στα κανάλια τα φερέφωνα…

Χ:Δύο βομβιστές καμικάζι ανατινάχθηκαν σε πολυσύχναστη εμπορική περιοχή στα νότια προάστια της πρωτεύουσας του Λιβάνου. Την ευθύνη ανέλαβαν οι τζιχαντιστές της ISIS.

ΑΠ,Στους 41 ανέρχονται οι νεκροί και περισσότεροι από 100 είναι οι τραυματίες από την της διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε συνοικία στη νότια Βηρυτό.

ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕΤΕ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ …ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ? ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΡΓΕΣΗΣ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ?

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button