Ερχεται Γερμανίδα να δει την κατακτημένη Χώρα μας με απαγόρευση διαδηλώσεων!!!

«Ὁ εἰσβολεὺς εἰσέρχεται μὲ ὄλας τὰς προφυλάξεις εἰς τὴν ἔρημον πόλιν μὲ τὰ κατάκλειστα σπίτια. Ἕλληνες ψηλὰ τὶς καρδιὲς»

Tην θυμάστε αυτη την ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού.Τώρα μας ερχεται η Μέρκελ με ολες τις προφυλάξεις ενω η «κυβέρνηση’ εβγαλε το προσωπείο της και μαε δείχνει τη ΧΟΥΝΤΑ που εχει μέσα της απαγορεύοντας τις συγκεντρώσεις!!!!
Ναι, φτάσαμε πλέον και σε αυτό. Από τις 9 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, αύριο Τρίτη 9 Οκτώβρη, η αστυνομία απαγορεύει «κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία» λόγω της άφιξης της αυτοκράτειρος  Angela Merkel. Μεταφέρω το Δελτίο Τύπου απευθείας από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι δρόμοι όπου ισχύει η απαγόρευση. Αυτό που δεν αναφέρεται είναι από πόσα άτομα και άνω θεωρείται συνάθροιση. Θυμάται κάνας παλιότερος τι ίσχυε επί χούντας; Υποθέτω ότι το νούμερο θα είναι περίπου το ίδιο. Ψηφοφόροι του κυβερνητικού τρίο να τους χαίρεστε.
08-10-2012: Απαγόρευση δημοσίων υπαίθριων συναθροίσεων και πορειών σε περιοχές της Αττικής, αύριο 09-10-2012  
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Βάσει του χουντικού νομοθετικού διατάγματος 794/1971 «Περί δημοσίων συναθροίσεων», που ουδέποτε καταργήθηκε, λήφθηκε η απόφαση της αστυνομίας για απαγόρευση των συγκεντρώσεων.
Η απόφαση λήφθηκε ως εξαίρεση του κανόνα του άρθρου 11 του Συντάγματος (ελευθερία συναθροίσεων). Ποτέ από το 1974 δεν έχει εφαρμοστεί αυτή η διάταξη σε τέτοια κλίμακα. Είναι η 1η φορά εδώ και 38 έτη !!!!

Σχολιαστε