Επιβεβαιώθηκε η κατάθεση των 600 δις.Δείτε το εγγραφο(φωτό)

Πατήστε επάνω στο εγγραφο για μεγένθυνση
Εμφάνισαν το εγγραφο κατάθεσης των 600 δις οι Ελληνοαμερικάνοι οπως ειχαν προαναγγείλει παρα την διαψευση του Υπουργείου Οικονομικών και τον χαραχτηρισμό του ως αστείο.Το εγγραφο το παρέδωσαν στον βουλευτή κ.Γεωργιάδη που αμφισβήτησε την κατάθεση στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΡΩΙΝΟ με τον κ.Παπαδάκη. Το transfer κοινοποιήθηκε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ oπως προκύπτει απο το εγγραφο.Τα χρήματα δηλαδή μπορούν να τα κάνουν αναληψη και αυτοί καλούν την Μέρκελ να μας σώσει!!!
Οι «ομογενείς» εμπιστεύθηκαν στον κ. Γεωργιάδη τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την κατάθεση των 600 δις δολαρίων σε Τράπεζα του Καναδά και ο ίδιος αντί να τα κρατήσει για τον εαυτό του τα έβγαλε σε κοινή θέα στο διαδίκτυο. Οπως έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης, πρόκειται για έγγραφα του φακέλου που παρέδωσε στον ίδιο ο δικηγόρος των ομογενών και τα οποία έστειλαν προς ενημέρωση των πολιτικών της Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι  ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο makeleio.gr, είχε απειλήσει ότι θα πάει (χθές) Πέμπτη στον Εισαγγελέα εάν εντός της ημέρας -όπως έχουν υποσχεθεί- δεν εμφανίσουν τον λογαριασμό από τον οποίο να προκύπτει ότι διαθέτουν το ιλιγγιώδες αυτό ποσό.

Σχολιαστε