Εκλογές και κόλαση…….

Eκλογές σας εχουμε ξαναγράψει οτι δεν πρόκειται να γίνουν.Η μοναδική περίπτωση ειναι να τους βγαίνουν τα εκλογικά ποσοστά κάτι που δεν συμβαίνει για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Τώρα αν προστέσουμε τον ΣΥΝ η ακόμη και το ΚΚΕ ολα μπορεί να συμβούν.Μιλάμε για την εκ των προτέρων συμφωνία ωστε να μας αποτελειώσουν….Απο την αλλη τα  αντιμνημονιακά κόμματα φέρεται να κατεβουν ενωμένα και φίδι που τους εφαγε…Πάντως μεχρι στιγμής προβάλλουν κάποιους λόγους οπως:

– Η ολοκλήρωση του PSI. Θα μας πουν οτι υπάρχουν  προβλήματα, τα οποία ακόμα δεν έχουν βρει λύση. Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία των κομμάτων πριν σχηματιστεί αυτή η κυβέρνηση ήταν η πλήρης εφαρμογή της ανταλλαγής ομολόγων. Προς το παρόν ακόμη κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί στις λεπτομέρειές του.

– Η αναχρηματοδότηση των τραπεζών. Πρόκειται για ένα ακόμη εκκρεμές ζήτημα, το οποίο όμως από μόνο του θα ήταν δύσκολο να αποτελέσει αιτία αναβολής των εκλογών. Και αυτό όχι γιατί έχει δευτερεύουσα σημασία, αλλά γιατί η σύνδεση της αναχρηματοδότησης των τραπεζών με την αναβολή των εκλογών θα αποτελούσε καταλύτη κοινωνικών και πολιτικών αντιδράσεων.

– Τα νομοθετήματα που δεν έχουν ψηφιστεί. Πολλά ακούγονται για σειρά νομοσχεδίων που προηγείται με την διαδικασία του επείγοντος να κατατεθούν στην Βουλή. Πέντε πρέπει να έχουν ψηφιστεί ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Υπάρχει περίπτωση να πάμε για εκλογές? Μάλλον απίθανο αν ομως με ολα αυτα και τις κρυφές συνεργασίες αλλα και με νοθεία εξασφαλίζονται μπορει να τις ανακοινώσουν.Ακόμη και ετσι θα γινει ο χαμός απο το βράδυ των εκλογών και μετά….Κόλαση!!!

Σχολιαστε