Εκβιασμός για την ωρα μηδεν και το μοιρασμα..

malakasΔραματικές εξελίξεις φαίνεται πως δίνουν στη διαπραγμάτευση. Η τρόικα δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αθήνα αν δεν ψηφιστούν τα προληπτικά μέτρα για το 2019 και το 2020.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καλά πληροφορημένη πηγή των Βρυξελλών είπε ότι αν η ελληνική πλευρά δεν δεχθεί να συζητήσει την προ-νομοθετηση μέτρων, δεν υπάρχει λόγος να έρθουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στην Αθήνα. Αν συμφωνήσει η ελληνική πλευρά, μετά θα υπάρχει ένα πιο ορατό πεδίο συμφωνίας για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Οι Βρυξέλλες δεν έχουν σκοπό, σε αυτό το στάδιο να στείλουν κάποια επιστολή στην Αθήνα. «Μας τελείωσαν τα γραμματόσημα» είπε χαρακτηριστικά πηγή των Βρυξελλών.

Το σχέδιο ειναι να μας τραβήξουν την ¨πρίζα» να κουρέψουν ποσά  η ακόμη και να κλείσουν τις Τραπεζες για να μοιράσουν τα ιματια της Χωρας.Οι προδότες θα το παίξουν πατριώτες οτι δηθεν δεν αντέχει αλλα μετρα ο λαός για να μοιράσουν οι τοκογλύφοι τη Χωρα και την περιουσία μας….ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ….Οι Τουρκοι θελουν κι αυτοί μερίδιο στο Αιγαίο …Ερχονται μέρες που δεν φανταστηκατε ποτε τι θα γίνει…..Μεχρι τωρα υπέγραφαν ολα τα μέτρα  για να βρίσκονται στην εξουσία και τωρα που ήρθε η ωρα για το μοίρασμα των τοκογλύφων  το παίζουν συμπονετικοί-αντιστασιακοί!!!!

Σχολιαστε