Εισβολή του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου σε εκπομπή γιατι δεν του αρεσε η αποκάλυψη!!!

Εγινε και αυτό!!!Σήμερα το πρωί στο Ράδιο Κέρκυρα μπουκάρησε ανενόχλητος και χωρίς καμμία πρόσκληση ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων κ.Χρήστος Ανθης στο studio του Ράδιο Κέρκυρα την ωρα που εκανε εκπομπή ο Δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης και διέκοψε την μετάδοση αυτης γιατι δεν του αρεσε χθεσινό σχόλιο-αποκάλυψη.Ο Δημοσιογράφος δέχθηκε φραστικές επιθέσεις  και υποδειξη τι να πεί στην εκπομπή του.
Ο κ.Ανθης φώναζε ασταμάτητα λέγοντας «Μην ξανα ασχοληθείς μαζί μου» κ.α διοτι χθές ο Δημοσιογράφος σε σχόλιο του ανέφερε οτι ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου σε εμφανίσεις του στη Τηλεόραση ανέφερε οτι δεν εχει ν αγοράσει γάλα στο παιδί του και οτι δεν βγαίνει.Ο δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης σχολίασε αυτη του την τοποθέτηση λέγοντας οτι «Πως ειναι δυνατόν να λέει οτι δεν εχει να αγοράσει γάλα οταν εισπράτει 3.000 ευρω μηνιαίως απο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων….Ο κ.Ανθης δεν αρνήθηκε οτι αυτα που ειπε ο Δημοσιογράφος δεν ευσταθούν αρα ηταν και αληθινά αλλά μπουκάρησε στο σταθμό και το studio σαν μαινόμενος ταύρος για να ειπωθεί στον αέρα η πηγή πληροφόρησης που για τον οποίο ηταν γνωστή οπως υποστήριξε.Ο κ.Ανθης απειλούσε τον Δημοσιογράφο οτι θα τον βρει μπροστά του ολη η οικογένεια του στο σπίτι του κ.α
Μέχρι στιγμής η Διευθυνση του σταθμού δεν εχει εκδόσει ανακοίνωση για την Γερμανική επέμβαση!!! Η εκπομπή πάντως δεν ολοκληρώθηκε και διεκόπη!!!
Αλήθεια τι εχει να πεί για την απαράδεκτη στάση ο Περιφερειάρχης κ.Σπύρου η στην συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Ραχεν μπαιχ δόθηκαν οδηγίες Γερμανικών επιθέσεων? Τι αναφέρει η ΝΔ που συχνά τον βάζει συμπλήρωμα στο Ψηφοδέλτιο της ως Υποψήφιο Βουλευτή?  Ο κ. Ανθης οταν παρουσιάζεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οφείλει να λέει την αλήθεια η να πουλά μούρη οτι πληρώνεται με τα λεφτα του δασκάλου + 2-3 κατοστάρικα(1300 ευρω περίπου)  και να εξαπατά του πολίτες οταν εισπράτει 3.000 Ευρω?

Σχολιαστε